• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Sirop digestiv Minunino 100 ml Medimow

   
  24,00 lei
  in stoc

  Sirop digestiv Minunino 

  Minunino Digestiv Sirop elimina flatulenta si asigura buna functionare peristaltismului intestinal.
  Extractul de fenicul contribuie la  imbunatatirea digestiei si a absorbtiei subtantelor nutritive si ajuta la  combaterea flatulentei.

  Extractul din radacina de cicoare are proprietati deosebite asupra tractul digestiv (ajuta la reglarea poftei de mancare si a metabolismului combate balonarea stimuleaza secretia gastrica) si consolideaza imunitatea organismului.

  Extractul din radacini de lemn-dulce ajuta la eliminarea gazelor intestinale si la diminuarea crampelor dupa consumul de alimente sustine functionarea normala a digestiei si mentine tranzitul intestinal normal. Lemnul-dulce este benefic pentru sanatatea tractului digestiv mai ales in cazul aciditatii crescute a sucului gastric.

  Extractul din frunze si parti aeriene de menta are actiune de relaxare a musculaturii netede a tractului digestiv si contribuie la functionarea normala a sistemelor digestiv si hepatobiliar.

  Extractul de seminte de grapefruit prin flavonoidele pe care le contine reprezinta un mijloc natural de sustinere a imunitatii organismului ajuta digestia imbunatateste peristaltismul intestinal si accelereaza metabolismul.

  Mod de administrare:
  Se recomanda copiilor peste 3 ani cate 5 ml de 2 ori pe zi dupa masa.

  Prezentare:
  100 ml