• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Silimarina Forte 150mg, 60 comprimate, Polisano

   
  14,00 lei
  in stoc

  Silimarina Forte 150mg 

   

  Silimarina Forte 150 mg comprimate
  Un comprimat de Silimarina Forte 150 mg contine: 150 mg silimarina exprimata ca silibina si alte ingrediente.

  Silimarina este un produs natural care se obtine din semintele plantei Armurariu (Silybum marianum (L) Gaerth). Silimarina este un amestec format din mai multe flavonoide componenta principala fiind silibina. Planta din care se extrage silimarina sustine si regleaza functiile ficatului.

  Actiunea silimarinei se datoreaza compozitiei complexe de flavonoide care nu permit trecerea substantelor toxice in ficat si favorizeaza eliminarea lor din organism.

  Silimarina protejeaza organismul de toxinele din apa si alimente de efectele nedorite ale diferitelor substante toxice pentru ficat si de consumul pe termen lung de alcool.

  Silimarina ajuta la refacerea ficatului prin stimularea producerii de proteine.

  Silimarina 35 mg Silimarina 70 mg sau Silimarina Forte 150 mg comprimate sunt produse cu substante active naturale care ajuta la intretinerea protejarea si recuperarea functiilor ficatului. Aceste produse pot reduce riscul formarii concretiunilor pietroase in fiere si favorizeaza digerarea mai buna a alimentelor.

  Indicatii:
  Produsele Silimarina 35 mg Silimarina 70 mg si Silimarina Forte 150 mg comprimate sunt recomandate ca suplimente alimentare persoanelor cu probleme de functionare ale ficatului precum si persoanelor care lucreaza in medii toxice sau care prezinta sensibilitate crescuta la substante chimice (pe care le manipuleaza sau le utilizeaza ca tratament medicamentos).

  Administrare:
  Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi dimineata si seara timp de cel putin 3 luni.
  Se poate administra cate 1 comprimat pe zi timp de 3 luni pentru a evita aparitia modificarilor in structura ficatului.

  Prezentare:
  60 comprimate