Magazin online cu produse naturiste & suplimente

 

Silimarina Forte (1000 mg fruct de Armurariu), 30comprimate - Walmark

Walmark
 
23,50 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Silimarina Forte - 30 comprimate (Armurariu 1000mg, ficat sanatos, detoxifiere) Walmark

Silimarina Forte 30 comprimate care contin o concentratie ridicata intr-un singur comprimat ( extract pur din 1000mg fructe de armurariu - Silybum marianum) un supliment alimentar din gama de produse Walmark , recomandat pentru un ficat sanatos si detoxifiere. Acest supliment alimentar este creat pentru a sustine procesul de detoxifiere hepatica si de regenerare a celulelor hepatice.

Armurarium - Silybum marianum, este o planta apreciata de secole pentru proprietatile sale benefice in procesul de detoxifiere hepatica. Semintele acestei plante de Armurariu, contin un complex de bioflavonoide care sustin buna functionare a ficatului prin sprijinul regenerarii celulelor hepatice, contribuind totodata la procesul de detoxifiere al acestuia. 

Seminte de Armurariu (Silybum marianum) contribuie la imbunatatirea functiilor digestive prin sprijinirea secretiei biliare. Ca supliment alimentar se poate administra un comprimat pe zi, dupa masa.

Compozitie:

Un comprimat de Silimarina Forte - Walmark contine Extract 5:1 din fructe de  Silybum marianum ( echiv.1000mg Silybum marianum - Silimarina).

Comanda Silimarina Forte, 30 comprimate - la pret de producator oferit de Walmark din magazinul online Produsenaturistesam.ro din categoria Suplimente Alimentare pentru Afectiuni hepatice, Detoxifiere, imbunatatirea digestiei. 

Prezentare: 30 comprimate

Alti clienti au cautat si