• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Spray pentru igiena nazala SeptiMar Baby, 30 ml, Vitalia

   
  8,00 lei
  in stoc

  SeptiMar Baby spray 

   

  Favorizeaza curatarea foselor nazale prin indepartarea mucozitatilor si a crustelor; produce hidratarea mucoasei nazale protejand-o de patrunderea microorganismelor si a impuritatilor (particulelor fine) din atmosfera. Reduce si calmeaza fenomenele locale favorizand astfel respiratia indeosebi la bebelusi si copii.
  Apa de mare mentine starea fiziologica normala amucoasei nazale si functia cililor imbunatateste transportul mucociliar al acesteia reduce starea de uscaciune a mucoasei si are actiune antiseptica.

  Beneficii:
  Apa de mare utilizata la fabricarea lor isi pastreaza combinatia completa de peste 80 de minerale si microelemente care se gasesc in mod normal in apa din Marea Neagra incluzand calciu magneziu fier cupru mangan zinc iod si altele. Prin aportul de minerale si oligoelemente pe care le contine apa de mare confera produsului actiune antiinflamatorie si de refacere celulara asigurand toniefierea tesuturilor si intarirea imunitatii. Prin fenomenul de microdifuziune produsul ajunge la tesuturi asigurand o remineralizare a zonei in care s-a actionat.

  Prezentare:
  30 ml