Sare de Himalaya gel cu extract de lavanda, ghimbir, cretusca si cuisoare, 250 ml, Biomedicus

 
10,00 lei
Momentan Indisponibil
Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

Descriere

Sare de Himalaya gel  

Sarea de Himalaya are proprietati cicatrizante si de netezire a pielii iar elementele  si oligoelementele continute stimuleaza circulatia detoxofica si hranesc pielea.Prin cresterea depozitelor de minerale si oligoelemente terapia cu sare de Himalaya echilibreaza ph-ul organismului normalizeaza tensiunea arteriala creste circulatia si conductivitatea dizolva si elimina sendimentele carte conduc la pietrificare si diverse forme de artrita reumatism osteoporoza gura vindeca afectiunile pielii.

Extractul de lavanda aplicat extern are un puternic efect calmant si analgetic. De asemenea are efect antimicroboian si antiinflamator asupra pielii.

Ghimbirul contine un puternic compus anti-inflamator numit gingerol util pentru cei ce sufera osteoarttrita sau artrita reumatoida.

Cretusca produce si pastreaza in flori frunze tulpina si radacini unele substante active numite glicozide ale cvercetinei si glicozide fenolice care genereaza salicilati.Ei au o actiune antiinflamatoare de exceptie reducand inflamatia din articulatii in cazul reumatismului.

Cuisoarele contin un ulei esential ce are un continut de pina la 95% eugenol o substanta chimica responsabila pentru ansamblul proprietatilor terapeutica:antiseptice antiparazitare antifungice antivirale anestezice analgezice antiiflamatoare antitrombotice antioxidante etc. Este folosita cu succes in tratarea afectiunilor reumatice.