Reducere 25%

Sanitayaki plasturi antireumatici cu ardei iute (capsicum), Betasan

Plasturi Antireumatici
Pret vechi: 4,00 lei
3,00 lei
Discount: 1,00 lei (25%)
in stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 50+ 150+
Pret 2,99 lei 2,89 lei

Sanitayaki plasturi antireumatici cu ardei iute (capsicum), Betasan 

Sanitayaki, plasturi antireumatici cu ardei iute ( capsicum) cu efect analgezic, recomandati pentru persoanele cu dureri cauzate de reumatism, dureri musculare, dureri de spate, lumbago, sciatica, dureri de incheieturi. Plasturii antireumatici cu ardei iute Sanitayaki sunt produsi de Betasan din Turcia. Ingredientele plasturelui pot incalzi si penetra tesuturile subcutanate din zonele afectate, stimuleaza circulatia sanguina si alina inflamatiile. Plasturii au un efect rapid in ameliorarea durerilor provocate de reumatism, schimbari de temperatura, dureri musculare, dureri de spate ect.

 Plasturii antireumatici Sanitayaki au in compozitie un hidrogel de capsaicina, o componenta activa a ardeiului iute, planta poate cu cele mai multe beneficii pentru sănătate. Plasturele antireumatic cu capsicum (ardei iute - capsaicina) se aplica local pe locul dureros, este eficace pentru 24 de ore, dupa care daca este nevoie poate fi inlocuit cu un alt plasture.

Mod de folosire:

Deschideti plicul, indepartati folia ce acopera partea adeziva a plasturelui. Aplicati plasturele pe zona dureroasa si apasati usor pana ce adera pe piele.

Adjuvant in :

Dureri musculare, dureri reumatice, lombago, sciatica, nevralgii, dureri articulare, dureri de spate, dureri de incheieturi ect.

Precautii:

Nu aplicati plasturele pe pielea afectata, cu taieturi sau rani. Nu este recomandat in timpul sarcinii. Imediat dupa aplicare poate aparea o senzatie usoara de arsura, dar fara efecte secundare. Plasture pentru uz extern.

Prezentare si dimensiuni:

Un plasture in pachet individual, dimensiuni 12 cm x 18 cm.

Plasturii antireumatici Sanitayaki pot fi taiati in diferite dimensiuni si forme. Pentru zonele dureroase mai mari ale corpului, cum ar fi spatele, umerii sau coapse, o dimensiune mai mare a plasturelui da rezultate mai bune, pentru zone mai mici, cum ar fi articulatiile, incheieturile, plasturele poate fi taiat in diverse dimensiuni si forme, pentru a se conforma zonei dureroase.

Mod de pastrare:

In loc uscat si racoros, ferit de soare, bine inchis.

Tara de origine:

Turcia