Royal Jelly (Laptisor de matca) 10 fiole, China - Sanye Intercom

 
9,99 lei
in stoc

Descriere

Royal Jelly (Laptisor de matca) 10 fiole, China - Sanye Intercom

Royal Jelly (Laptisor de Matca) - 10 fiole, supliment alimentar, tonic general care contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si intarirea imunitatii datorita  continutului de Laptisor de matca - 275 mg, extract din radacina de ginseng (Panax Ginseng) - 50mg, Astragalus Hoantchy- 200mg si miere de albine.

Royal Jelly Pine Brande 10 fiole este un suport energetic si nutritiv, produsul este un adjuvant care imbunatateste somnul, creste fertilitatea si potenta sexuala, stimuleaza memoria, creste imunitatea organismului, intensifica organismul, indeparteaza anxietatea.

Royal Jelly - lichid tonic cu administrare orala (fiole buvabile), imbina calitatile nutritive ale Laptisorului de matca cu cele ale Ginsengului si Astragalus Hoantchy fiind un produs cu rezultate deosebite la persoanele cu rezistenta scazuta a organismului (convalescenti, batrani, copii, gravide, lauze).

Ingrediente: Fiecare fiola contine Laptisor de Matca (Royal Jelly) 275mg, Ginseng (Panax Ginseng) 50mg, Astragalus Hoantchy 200mg si miere de albine pana la completare.

Indicatii:

Energitant, imbunatateste somnul, creste fertilitatea si potenta sexuala, indeparteaza anxietatea, creste imunitatea organismului, stimuleaza memoria.

Se consuma (bea) o fiola pe zi. Atentie nu se injecteaza. 

Prezentare: Cutie10 fiole a 10 ml fiecare, e 100ml.

Tara de provenienta: China.