• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Proteine Whey Gold Standard Optimum Nutrition

   
  250,00 lei
  in stoc

  Proteine Whey Gold Standard Optimum Nutrition

  100% Whey Gold Standard proteina din zer de la Optimum Nutrition, a castigat in anul 2015 premiul pentru concentratul proteic cu cel mai bun gust! De 13 ani consecutivi aceste proteine Whey Gold Standard de la Optimum Nutrition castiga premiul pentru Concentratul Proteic al Anului si pentru Suplimentul Anului la concursurile prestigioase de reunume mondial.
  Proteina din zer este recunoscuta de catre sportivi pentru eficacitatea deosebita si capacitatea ei de a se absorbi rapid in organism si pentru ca este o sursa extrem de valoroasa in aminoacizi, ce reduc considerabil timpul de refacere a tesutului muscular.

  proteine whey gold

  100% proteine Whey Gold Standard
  Proteinele izolante din zer (WPI) reprezinta cea mai pură si naturala formă de proteine ​​din zer care există în prezent. WPI-urile costa mai mult in comparatie cu celelalte proteine, insa acestea se numără printre cele mai eficiente proteine ​​pe care le poti utiliza pentru cresterea masei musculare. WPI este principalul ingredient pe care il puteti citi pe eticheta Gold Standard 100% Whey. Prin utilizarea WPI ca ingredient principal, împreună cu concentratul de proteine ​​premium din zer ultrafiltrat (WPC), ofera 24 de grame de proteine ​​in fiecare servire pentru a sprijini nevoile sportivilor de construcție a masei musculare după antrenament. Aceste proteine Whey Gold sunt foarte usor de amestecat si preparat. Această proteina Whey Gold de calitate superioară a fost gandita pentru a fi usor de amestecat intr-un shaker sau doar cu ajutorul unui pahar și al unei lingurite. Nu există nici un dubiu in privinta acestei proteine, ca reprezinta standardul in privinta calitatii atunci cand discutam de proteinele ​​din zer.

  Aport energetic Optimum Nutrition Whey Gold Standard:

  contine 24 g proteine / cupa, 5,5 g aminoacizi BCAA, 3 g glucide. Whey Gold asigură concentratia de aminoacizii necesari mușchilor.

  Informatii nutritionale pentru 100 g:
  Energie per 100gr - 1573 kJ / 375 kcal, acizi grași saturați 1.9 g, Sodiu 263 mg, Materii Grase-2.9 g, Fibre Alimentare 0 g, Glucide-4.5 g - zaharuri 3.8 g, Proteine 82.5 g, Glutamina 12 g, BCAA 16.5 g, Sare 0.658 g, Calciu 479 mg.
  Informatii nutritionale pe porție (33 g):
  Energie 463 kJ / 110 kcal, acizi grași saturați 0.5 g, Materii Grase 0.9 g, Fibre Alimentare 0 g, Glucide 1.3 g, dintre care zaharuri 1.1 g, Proteine 24.2 g, Glutamine 4 g, BCAA 5.5 g, Sare 0.193 g, Calciu 141 mg, Sodiu 77 mg.

  whey gold standard informatii nutritionale

  Proteine ​​izolante din zer (WPI) principal Ingreidient
  Proteine Whey Gold  din zer izolat și concentrat de proteine ​​din zer ultrafiltrate
  Peste 4 grame de acid glutamic în fiecare servire
  Mai mult de 5 grame de aminoacizi cu lanț ramificat în mod natural (BCAA) Leucină, izoleucină și valină în fiecare porție
  "Standardul de aur" pentru calitatea proteinei

  Mod de prezentare: 2.2 kg / flacon (pentru 70 de portii)

  Mod de administrare:
  1 cupa cu 180-240 ml de apa rece sau lapte
  Mod de prezentare:
  2.2 kg / flacon (pentru 70 de portii)
  Tip produs:
  pulbere
  Efecte benefice:
  cresterea masei musculare, refacere mai rapida

  Nici o postare găsită

  Scrie un comentariu