• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Propolis Vitamina C cu Echinacea, 40 comprimate, Alevia

   
  15,00 lei
  in stoc

  Propolis Vitamina C cu Echinacea 

  Propolisul are o actiune antibacteriana antifungica si antivirala. Vitamina C mareste rezistenta organismului fata de infectii. Echinacea este una dintre cele mai cunoscute plante care stimuleaza sistemul imunitar al organismului. Contine unele dintre cele mai eficiente substante active cu efect benefic in infectiile virale si bacteriene. 
   
  Mod de administrare:
  2 - 3 comprimate pe zi la copii. 3 - 4 comprimate pe zi la adulti.

  Efecte:
  Creste rezistenta fata de infectiile de tipul laringitelor amigdalitelor si rinofaringitelor. Efect benefic in infectiile localizate la nivelul cavitatii bucale tractului respirator cauzate de bacterii: stafilococi streptococi fungi (candida) si virusuri gripali si respiratori.

  Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos bazat pe o alimentatie sanatoasa exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

  Prezentare:
  40 comprimate

  Compozitie:
  Propolis (extract 2:1) 30mg Vitamina C 100 mg Vitamina B2 1 2 mg Echinacea (Echinacea purpurea extract standardizat cu 4% polifenoli) 10 00 mg