• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Profecund teste de ovulatie, 3 teste, Hyllan

   
  7,50 lei
  Momentan Indisponibil
  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  Descriere

  Profecund test de ovulatie

  Testul de ovulatie ProFecund detecteaza cresterea de LH in urina din perioada fertila, semnaland faptul ca ovulatia va avea loc in urmatoarele 24-36 ore. In perioada fertila exista cele mai multe sanse de a ramane insarcinata.

  Pentru un rezultat pozitiv se va forma o banda colorata in rosu in regiunea benzii de testare a membranei. Intensitatea culorii liniei de testare va fi aceeasi sau mai puternica decat cea a liniei de control. Pentru un rezultat negativ, intensitatea culorii liniei de testare este mai redusa decat cea a liniei de control.

  Acuratete: Acuratetea rezultatelor obtinute prin testele de ovulatie ProFecund a fost verificata prin comparatie cu Testul vizual calitativ. Rezultatele indica o compatibilitate de 100%.

  Compozitie: Un test contine 1.5 ug de anticorpi monoclonali anti-LH-2 captusiti pe regiunea de test a membranei, 1.0 ug anticorpi de capra, IgG pe regiunea benzii de control a membranei si particule de aur coloidal acoperite cu anticorpi monoclonali anti-LH-2

  Sensibilitate: Testul de ovulatie ProFecund detecteaza concentratiile urinare ale LH-ului egale sau mai mari de 20 mIU/ml (in conformitate cu standardele WHO si IS), conform aparitiei unei benzi colorate in rosu in regiunea de test.

  Specificitate: Specificitatea testului de ovulatie ProFecund a fost determinata prin studii de reactivitate incrucisata cu alti hormoni prezenti in mod curent in urina (HCG, hFSH, hTSH). Pentru toti acesti hormoni au fost obtinute rezultate negative.

  Prezentare: Cutie x 3 teste

  Producator: Fabiola SA 

  Vezi si Profecund B barbati

  Recenzii

  Nici o postare găsită

  Scrie un comentariu