• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Transport gratuit - +

  Colici copii

  Colicile sunt diagnosticate de obicei dupa regula cifrei trei si prin excludere: copilul plange fara un motiv clar de circa trei ore pe zi, mai multe de 3 zile pe saptamana pentru o perioada mai lunga de 3 saptamani. Daca bebelusul are reflux poti incerca medicamente concepute special in acest sens si care se prescriu de catre medic. Acestea ajuta la scaderea productiei de acid gastric si la coborarea fluxului de lapte catre intestine. 
  Uneori, starea de agitatie este normala la bebelus, atunci cand este de scurta durata si nu este insotita de alte simptome, cum ar fi varsaturile, febra sau eruptiile cutanate. Nou nascutii sunt solicitati din plin de ritmul alert cu care se dezvolta si de multitudinea de elemente din jurul lor la care trebuie sa se adapteze.
  Un studiu publicat in 2010 afirma ca probioticele pot fi de ajutor in combaterea colicilor. 50 de bebelusi cu colici au fost impartiti in 2 grupe: uneia dintre grupe i-au fost administrate zilnic picaturi de substanta continand o bacterie numita Lactobacillis reuteri, iar celeilalte placebo. Grupa de bebelusi tratati cu bacterie a plans in medie jumatate de ora pe zi, in vreme ce bebelusii netratati au avut episoade de 1,5 h de plans pe zi. 

  Nu exista produse in aceasta sectiune