Reducere
13%

Plasturi Kinoki (pentru detoxifiere) - 10 buc

Pret vechi: 15,00 lei  
13,00 lei
Discount: 2,00 lei (13%)
in stoc

Descriere

Plasturi Kinoki 

Folosirea constanta de plasturi Kinoki pentru detoxifierea, duce la reducerea vizibila a mirosului si a aspectului cataplasmei. Plasturii Kinoki absorb rezidurile si toxinele daunatoare din corp, usor si sigur. Nu au efecte secundare. Reprezinta solutia eficienta pentru detoxifierea generala a organismului si a limfei. In medicina chineza traditionala picioarele au fost considerate ca a 2-a inima (mai mult de 60 de puncte de acupunctura se afla pe talpi, din cele 360).

Plasturi Kinoki - absorb toxinele eliberate de punctele de acupunctura, atunci cand sangele circula prin talpi, avand o eficacitate de pana la 8 ore.
Detoxifierea poate sa dureze 2-3 zile, in functie de starea fiecarui om, si poate ajunge la 2-3 saptamani sau mai mult in cazurile mai severe.

Kinoki plasturi pentru detoxifiere contine esenta de otet de bambus, otet de lem tourmalina, extrasa din bambus natural, chitosan, vitamina C, microelemente, ulei rafinat de portocale.

Folositi Kinoki plasturi pana cand culoarea cataplasmei devine deschisa, acest lucru indicand ca toxinele din organism au fost eliminate.

Plasturi detoxifiere Kinoki 

Desfaceti banda adeziva, apasati ferm si lipiti cataplasma pe talpa piciorului. Pentru rezultate mai bune, tineti plasturii 8-12 ore pentru ca toxinele sa fie complet absorbite din corp.

Plasturi Kinoki pentru detoxifiere recomandari: 

- persoanelor constipate, batranilor, slabite, fumatoare, supraponderale, bautoare, suparate, stresate, aflate sub stari conflictuale sau care stau mult in picioare.

plasturi kinoki  

Pachetul contine: 10 bucati plasturi Kinoki

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu