Oto Putere Masculina, 4 tablete, Amedsson

45,00 lei
Momentan Indisponibil

Oto putere masculina 

Tonic sexual masculin cu rezultate dovedite in disfunctii erectile, erectie deficitara, ejaculare precoce, scaderea libidoului, fiind rezultatul colaborarii dintre specialistii in medicina traditionala si cea moderna. Tabletele de Oto putere masculina sunt realizate din ingrediente naturale 100%, ce sunt transformate in pastile super concentrate de potenta. 

Oto putere masculina este o formula imbunatatita, avant o putere crescuta cu peste 50% fata de versiunea precedenta a produsului, oferind astfel barbatilor un efect mai rapid si o placere sexuala crescuta, la un pret foarte atractiv.

Oto putere masculina este un produs sigur pentru santatate si foarte foarte usor de folosit. Inainte de inceperea actului sexual cu 30 - 45 minute se ia o capsula. In functie de organism tableta de Oto poate activa chiar si dupa 10 la 20 de minute de la administrare.

Efectul Oto putere masculina dureaza intre 36 si 72 de ore, iar dumneavoastra in aceasta perioada veti simti un plus de vitalitate si energie.

Oto putere masculina este cel mai popular produs pentru potenta fiind folosit cu sucesc de milioane de barbati din intreaga lume.

Oto putere masculina contine:  extracte de Epimedium (50 mg), penis si testis de cerb (50 mg), Rehmannia glutinosa (50 mg)

Garantam originalitatea produselor comercializate.

Pachetul continue 4 doze / pastile pe cutie.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu