• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Reducere
  7%

  OTO Putere Masculina 10 cutii x 4 tablete

  Pret vechi: 460,00 lei  
  430,00 lei
  Discount: 30,00 lei (7%)
  Momentan Indisponibil
  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  OTO Putere Masculina 10 cutii x 4 tablete

  Oto putere masculina,Putere masculina, potenta masculina, putere masculina oto, masculin potent, ceaiuri pentru potenta, puterea masculina, oto putere masculina pareri, pastile potenta in farmacii, produse pentru potenta masculina

  Putere Masculină energizează organismul și reprezintă soluția optimă în situații de: pierdere a apetitului sexual, disfuncții erectile, ejaculări precoce sau erecții deficitare.

  Descriere Produs

  Putere Masculină este un supliment 100% natural. Produsul nu conține nicio componentă chimică sau toxică, niciun ingredient interzis internațional (spre exemplu: stimulente, analgezice, narcotice), nu conține citrat de sidenafil (viagra). O tableta de Putere Masculină e produsă din materii prime naturale, care sunt puternic rafinate pentru a obține o pulbere cât mai fină. Această pulbere este absorbită aproape instant de organism, persistând până la 72 de ore

  Administrare

  Cu jumatate de oră înaintea actului sexual, mestecați o tabletă și apoi înghițiți-o cu apă. Gustul nu este deranjant (veți simți o aromă dulceagă) iar efectul este imediat, tableta fiind absorbită foarte rapid în organsim. Veți observa că penisul se va mări, dumneavoastră beneficiind de o erecție puternica și de lungă durată.

  Acțiunea unei tablete poate dura între 36 și 72 de ore. Pentru a vă menține virilitatea și a beneficia de o viață sexuală optimă, este recomandată folosirea unei tablete la 3 zile.

  Cu Putere Masculină sunteți ferit de orice efect advers, cum ar fi: cresterea bătăilor inimii, dureri abdominale, greața, înroșirea, înfundarea nasului. Veți observa o sensibilitate crescută la orice stimul sexual: organismul dumneavoastră va reacționa corespunzător în conjunctura oricărui contact sexual.

  Folosiți Putere Masculină și vigoarea dumneavoastră sexuală va fi extraordinară!

  Prezentare

  Cutie cu blister cu 4 tablete