• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Neuro Optimizer, 60 capsule, Secom

   
  107,00 lei
  in stoc

  Descriere

  Neuro Optimizer actioneaza cu efect antioxidant si asigura protectia impotriva distrugerilor neuronale pricinuite de radicalii liberi prin peroxidarea lipidelor neuronale, asigura prelungirea si cresterea actiunii glutationului, a coenzimei Q10 si a vitaminelor C si E. In plus, influenteaza gluconeogeneza (formarea glucozei din proteine si lipide) si metabolismul acizilor grasi. 

  Neuro Optimizer, 60 capsule, Secom actioneaza ca stimul pentru memorie, adaptabilitatea la efort intelectual si capacitatea de concentrare. Asigura imbunatatirea functiilor cerebrale in hipoxie, encefalita, autism, sindromul Down, encefalopatie, hiperactivitate, deficit de atentie, epilepsie, scleroza multipla, Parkinson si Alzheimer.

  Pastreaza permeabilitatea si structura membranei celulelor nervoase prin stimularea sintezei fosfolipidelor. In plus, cu ajutorul proprietatilor benefice pentru organism, produsul actioneaza ca stimul pentru buna functionare a conexiunilor interneuronale.

  Ajuta la reducerea stresului, anxietatii si combate depresia. In plus, contribuie la echilibrarea starii emotionale, comportamentului social, reduce dimensiunea zonei de necroza si ajuta la accelerarea vindecarii leziunilor in ischemiile cerebrale. Ajuta la reducerea demielinizarii (pierderea stratului de mielina genereaza aparitia screlozei laterale, deficitelor senzitivo-motorii, scleroze multiple, etc)
  Refacerea neurologice este accelerata dupa interventii chirurgicale, sindroame de epuizare, traumatisme cerebrale sau craniene, este de ajutor pentru imbunatatirea orientarii temporo-spatiala, a vazului (la pacientii care sufera de glaucom sau ambliopie) si a auzului. In plus, actioneaza ca protector al nervului optic.

  Ajuta la reducerea formarii si acumularii de lipofuscina, afectiune cunoscuta si ca “pete de batranete” (acumulare a acizlor grasi oxidati si a altor produsi de degradare celulara care nu au fost evacuti din interiorul organismului).

  COMPOZITIE

  Patru capsule de Neuro Optimizer contin, dupa cum urmeaza:

  Acetil L-Carnitina 500 mg, Acid Alfa Lipoic 50 mg, Taurina 500 mg, L-Glutamina 500 mg, Citidina 5-difoscolina (CDP COlina), Citicolina 300 mg, Fosfatidilserina (FS) 100 mg si fosfatidilcolina 135 mg. 

  ALTE INGREDIENTE ALE PRODUSULUI

  Magneziu (din sursa vegetala), gelatina (capsule), soia si dioxid de siciliu. 
  Nu are in componenta gluten, grau, ou, peste/crustacee, nuci, lactate

  MOD DE ADMINISTRARE

  Este recomandat conusumul a patru capsule de Neuro Optimizer intre mese sau in conformitate cu prescriptiile medicului specialisst. 

  PREZENTARE

  O cutie de Neuro Optimizer contine 60 de capsule

  Aviz (Importator Secom):432/2005

  Caracteristici

  Mod de administrare:
  4 capsule
  Mod de prezentare:
  60 capsule
  Efecte benefice:
  reduce stresul

  Recenzii

  Nici o postare găsită

  Scrie un comentariu