Miere de Manuka MGO 550, Manuka Health

Manuka Health
545,00 lei
9421023629244
in stoc
+

Miere de Manuka 550, Manuka Health

Mierea de Manuka 550 are un conținut natural ridicat de metilglioxal (MGO™), o substanță responsabilă pentru efectul antibacterian al mierii produsă de albine. Conținutul de metilglioxal (MGO™) al acestei miere este MGO™ 550+, adică minim 550 mg/kg.

Mierea de Manuka provine din recoltarea albinelor din manuka, un arbust cultivat în mod obișnuit în Noua Zeelandă. Cu o culoare opaca si o aroma usor caramelizata cu note de eucalipt, mierea de manuka are multe beneficii pentru sanatate.

Studiile efectuate de profesorul Molan (Noua Zeelandă) și profesorul Thomas Henle (Universitatea din Dresda din Germania) demonstrează că mierea de manuka are proprietăți antibacteriene datorită concentrației excepționale de metilglioxal.

Cum se interpretează eticheta MGO™?

Eticheta MGO™ indică prezența moleculei de metilglioxal, o componentă terapeutică al cărei indice variază de la 100+ la 850+, în funcție de puterea antibacteriană a mierii, știind că:

  • Indicele 100+ (nivel de întreținere)
  • Indicele 250+ (nivel util)
  • Indicele 400+ (nivel superior cu activitate foarte mare)
  • Indicele 550+ (activitate maximă)

Eticheta MGO™ este complet independentă și este testată în laboratoare certificate și aprobate din Noua Zeelandă.

Este important să știți că există multe diferențe între mierea de Manuka și acum vă întrebați de ce? Diferența apare la nivelul MGO™ care poate varia de la o miere la alta și de la un lot la altul. De aceea, Manuka Health testează fiecare lot și garantează nivelul MGO™ care apare pe etichetă.

Manuka Health a dezvoltat un sistem de certificare și asigurare pentru nivelul MGO datorită studiilor realizate de profesorul Thomas Henle de la Universitatea de Chimie Alimentară din Dresda (Germania).

Caracteristicile mierii Manuka MGO™ 550+

Manuka Honey MGO™ 550+ oferă un nivel foarte ridicat de activitate. Este recomandat pentru bunastarea generala a organismului, in special pentru bunastarea digestiva.

Administrare Miere de Manuka 550+ (250g) - Manuka Health

Administrarea mierii de Manuka depinde de tipul de utilizare pe care doriți să-l faceți:

  • Pentru uz intern: luați 2 până la 3 lingurițe de miere dimineața și seara înainte de mese. Rețineți că această miere nu este potrivită copiilor sub 12 luni.
  • Pentru uz extern: aplicati direct pe piele si protejati bandajele
  • În uz cosmetic: utilizați mierea de Manuka ca ingredient în compoziția măștilor cosmetice pentru față și păr

Conservare

Mierea de Manuka se păstrează într-un loc răcoros și uscat.

Țara de origine:  Noua Zeelandă