• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Reducere
  10%

  Miere de Manuka (KFactor 16) 250g, Wedderspoon

  Pret vechi: 143,75 lei  
  129,50 lei
  Discount: 14,25 lei (10%)
  in stoc

  O adevărată bijuterie din Noua Zeelandă, această miere magică și misterioasă este cunoscută în întreaga lume pentru aroma sa. carismatica. Într-o perioadă de șase săptămâni, albinele de miere din Noua Zeelandă produc tone de miere ce sunt consumate global în fiecare an.

  Mierea de manuka se încadrează în categoria Dark Amber avand o culoarea semanatoare cu cea a alunelor. Daca mirositi mierea de Manuka pentru prima dată veți descoperi repede notele subtile de ploaie proaspătă și zahăr caramelizat din Noua Zeelandă într-un borcan. Aroma este la fel de impresionantă; pe măsură ce cristalele de miere se dizolvă pe limbă. Gustările voastre se vor schimba cu mierea noastra de Manuka. 

  În plus față de aroma îndrăzneața; renumita miere de Manuka are in mod natural enzime vii si este consumata zilnic de multi consumatori incluzand nutritionisti si sportivi. Mierea noastra de Manuka este bruta, verificata non-OMG si fiecare borcan este furnizat, ambalat si sigilat in Noua Zeelanda pentru o calitate autentica.

  Mierea de manuka este o surpriză extraordinară din Noua Zeelandă, cu multiple utilizări în remediile facute acasă, în stilul de viață activ sau în bucătărie. Mierea noastra de Manuka este o miere bruta și nepasteurizată pentru a menține proprietățile sale pentru sănătate care apar în mod natural în această miere specială. KFactor 16 indică faptul că 75% din polenul din mierea noastră este garantat că conține boabe de polen care sunt specifice florii Manuka.

  • Neprelucrata
  • Gust, calitate și textura superioară

  Administrare: 2-3 lingurite pe zi

  Ingrediente: Miere Manuka neprelucrată, nepasteurizată.

  Prezentare: 500 gr

  Nici o postare găsită

  Scrie un comentariu