• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Reducere
  20%

  Rhino Horn irigator nazal - sinuzita, alergii

  Pret vechi: 75,00 lei  
  60,00 lei
  Discount: 15,00 lei (20%)
  Momentan Indisponibil

  Noi (Sam Distribution SRL) trimitem e-mailuri legate de cont, din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail atat timp cat sunteti clientul nostru.

  Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să stergem datele dvs. personale din baza noastră de datem trimiteți un e-mail la adresa contact@samdistribution.ro.

  Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor cu caracter personal, să vă informăm despre acest drept

  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  Irigator nazal RhinoHorn este un dispozitiv ce ajuta la curatarea si eliminarea impuritatilor, crustelor cailor nazale, reprezentand o metoda foarte eficienta de curatare a nasului. 

  Utilizarea frecventa a irigatorului nazal Rhino Horn s-a dovedit a fi o metoda eficienta de prevenire si tratament in cazul mai multor afectiuni:

  • eficienta dovedita in cazul sinuzitei acute 
  • ameliorator in cazul sinuzitei cronice
  • trateaza eficient alergiile 

  Utilizarea dispozitivelor medicale RhinoHorn este recomandata de medicii din intreaga lume pentru ca nu are reactii adverse si este foarte simplu de utilizat.

  Rhino Horn este fabricat din din polietilena HDPE. Este un produs foarte prietenos cu mediul, din plastic reciclabil!  RhinoHorn are insemnul CE / UE 93/42/EEC.

  Clatirea nazala cu ajutorul dispozitivului RhinoHorn in cazul persoanelor ce sufera de alergii, poate reduce semnificativ simptomele alergiilor cauzate de praf sau polen.

  Mod de utilizare: Introduceti usor botul irigatorului in nara de sus si asteptati 2-3 secunde. Apa calduta se va scurge prin nara de jos. Incercati sa va mentineti barbia langa piept si respirati pe gura. Gravitatia face toata treaba!  Dupa utilizare suflati nasul.

  Rezultatul: cai nazale deschise, respiratie libera, eliminarea mucusului, astfel va bucurati de o senzatie placuta!

  Rhino horn