• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Immunity Stem, 60 capsule, Herbagetica

   
  41,00 lei
  in stoc

  Immunity Stem 

  Ingrediente/capsula:
  Alga AFA pulbere - 87.5 mg; Ganoderma extract 6:1 - 87.5 mg; Ginseng-siberian extract standardizat cu 0.8% eleutherozide - 87.5 mg; Astragalus pulbere - 26.25 mg; Gheara-matei scoarta de radacina pulbere - 26.25 mg; Spirulina pulbere standardizata cu minim 60% proteine - 17.5 mg; Chlorella pulbere standardizata cu minim 50% proteine - 17.5 mg; capsula de gelatina.

  Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem care sta la baza acestui produs. Imbunatatirea sistemului imunitar este fara indoiala domeniul unde stimulatorii de celule stem isi dovedesc cel mai clar eficienta. Celulele sSem sunt cele care stau la baza formarii tuturor tesuturilor si organelor. Acestea sunt prezente atat in perioada intrauterina (celule stem embrioanre) cat si dupa nastere (Celule Stem adulte) si contribuie la refacerea organismului.

  Contribuie la:

  - mentinerea functionarii normale a organismului prin favorizarea procesului de regenerare si diferentiere celulara;
  - mentinerea metabolismului celular normal si a sanatatii celulelor;
  - mentinerea sanatatii si functionarii normale a sistemului imunitar.


  Alga AFA  originara din lacul Klamath SUA (singurul loc din lume unde creste in cantitati suficiente si cu proprietatile terapeutice optime) contine numerosi nutrienti. Mai exact contine 12 vitamine 27 de minerale naturale esentiale si 11 pigmenti naturali precursori ai vitaminelor enzimelor si coenzimelor. Spre deosebire de vitaminele sintetice Alga AFA hraneste organismul in inregime la nivel celular si este absorbita de organism in proportie de 97%.

  Extractul de Ginseng Siberian este tonic imunitar oferind organismului suportul necesar pentru a lupta cu starile de raceala si gripa. Este considerat a fi adaptogen deoarece intareste organismul si creste rezistenta acestuia fata de factorii de stres.

  Extractul de Ganoderma sporeste capacitatea organismului de a lupta cu infectiile. Este o sursa important de antioxidanti sustinand capacitatea de vindecare a organismului si intarind sistemul imunitar. In urma unor studii s-a constatat ca aceasta ciuperca medicianala creste semnificativ numarul celulelor T care au un rol central in imunitate.

  Spirulina si Chlorella sunt bogate in vitamine minerale antioxidanti si sunt un tonic excelent pentru organism. Testele facute au demonstrat ca administrarea acestor alge stimuleaza producerea de anticorpi si imunitatea.


  Extractul de Ghera matei imbunatateste sistemul imunitar protejand organismul de agentii patogeni. In plus poate fi folosit ca adjuvant in terapiile antitumorale datorita capacitatilor sale de sustinere a diviziunii celulare sanatoase. Provoaca distrugerea celulelor de leucemie si inhiba proliferarea celulelor in cazul cancerului de san.

  Mod de utilizare: Cate 1 capsula de 3 ori pe zi.

  Precautii: A se administra cu prudenta persoanelor care au suferit de operatie de transplant de organe sau urmeaza tratament cu imunomodulatoare. Poate interactiona cu produse cu efect anticonvulsivant antiagregant-plachetar anticoagulant sau cu Digoxina la administrare concomitenta.

  Contraindicatii: Contraindicat persoanelor hipertensive.

  Prezentare: 60 capsule