Himalaya Liv 52, 100 capsule

Himalaya
41,50 lei
Momentan Indisponibil

Liv 52, 100 capsule prospect!

Liv 52 este un hepatoprotector cu o compoziție unică din plante care curăță perfect organismul de toxine și regenerează celulele hepatice. Îl stimulează și îl protejează împotriva factorilor chimici, bacterieni și virali nocivi. Accelerează perioada de recuperare după inflamație.

Suplimentul Liv 52 pret promotional - doar 28.5 ron cutia cu 100 capsule, de la Himalaya pentru sanatatea ficatului!

Liv 52 Himalaya - Sprijină organismul in hepatita infecțioasă severă și prelungită, tulburările digestive funcționale, precum și degenerarea grasă a ficatului, tulburările funcționale ale ficatului, ciroza, sindromul astenic.

Mai multe beneficii ale Liv 52 - susține, de asemenea, organismul cu o dezvoltare fizică lentă, indicat in perioada postoperatorie, boli severe, traume, diabet, toxicoza sarcinii și pentru a preveni leziunile hepatice toxice în timpul utilizării continue a antibioticelor și a altor medicamente hepatotoxice.

Liv52 este creat după principiile Ayurveda, ceea ce dovedește utilizarea sa versatilă.
Ayurveda, un tip de medicină naturală indiană, ce se ocupă de sănătatea umană. Medicina ayurvedică se caracterizează prin îngrijirea tuturor aspectelor legate de sănătate pentru a atinge un echilibru în viață.  

Liv 52 are o compoziție unică din plante care curăță perfect organismul de toxine și regenerează celulele hepatice. Îl stimulează și îl protejează împotriva factorilor chimici, bacterieni și virali nocivi. Accelerează perioada de recuperare după inflamație.
Liv 52 facilitează excreția rapidă a acetaldehidei și oferă protecție împotriva alcoolului, care, consumat în cantități mari, are un efect negativ și poate afecta și ficatul. În cazul cirozei hepatice, încetinește progresia bolii și previne deteriorarea ulterioară a acesteia. Datorită proprietăților sale, reglează nivelul enzimelor hepatice și îmbunătățește apetitul.

Sprijină hepatita infecțioasă severă și prelungită, tulburările digestive funcționale, precum și degenerarea grasă a ficatului, tulburările funcționale ale ficatului, sindromul astenic, dezvoltarea fizică lentă, perioada postoperatorie, boală severă, leziuni,  diabet , toxicoza sarcinii, prevenirea leziunilor hepatice toxice în timpul utilizării continue a antibioticelor și a altor medicamente hepatotoxice.

Himalaya Liv 52 - pentru sprijinul ficatului!

În corpul uman, ficatul este unul dintre cele mai importante organe, corespunzând, printre altele, la pentru funcțiile sale metabolice, de detoxifiere și filtrare, precum și pentru a acționa ca un depozit specific. Prin urmare, nu există nicio îndoială că ar trebui să avem o grijă deosebită. Una dintre modalitățile care ne vor ajuta în acest sens este suplimentul alimentar Himalaya Liv.

Adevarul despre Liv 52 - ce este?

Himalaya LIV este un amestec unic de ierburi ayurvedice, adesea folosit în medicina indiană, a cărui sarcină principală este de a accelera regenerarea ficatului, de exemplu, în caz de otrăvire hepatică toxică sau alte leziuni hepatice reversibile. Himalaya Liv nu numai că susține inflamația ficatului prin stimularea funcției hepatice, adică își îmbunătățește și intensifică activitatea, ci și protejează ficatul împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi sau ale substanțelor chimice, bacteriene și virale.

Liv 52 prospect - care este compozitia?
 
Înainte de a discuta efectele exacte ale LIV 52 asupra organismului nostru, trebuie sa vedem ce are in compoziția sa. 

Himalaya Liv include, printre altele:

 • Capparis spinosa - plantă ale cărei rădăcini sunt folosite în scopuri medicinale, și care prezintă un efect hepatoprotector.
 • Cicoare - este o plantă din genul Asteraceae ce îmbunătățește sistemul digestiv prin stimularea producţiei de sucuri digestive şi bilă
 • Oxid de fier  o substanță care combină oxidul de fier cu un extract apos din plante, utilizat în principal în ficatul toxic, pentru vindecare rapidă
 • Solani nigri herba - o plantă din familia solaanelor, al cărei extract este considerat a fi un remediu eficient în tratamentul bolilor hepatice.
 • Terminaliae arjunae - plantă folosită în fitoterapie, in eficientizarea inimii și agent cardiovascular anti-ciroză
 • Cassia occidentalis - este o plantă folosită în medicina alternativă ca substanță pentru regularea mișcărilor intestinale. Sprijină ficatul, reducând disconfortul asociat cu funcționarea necorespunzătoare a sistemului digestiv.
 • Achillea millefolim  este o planta apartinand familiei Asteraceae, care se caracterizeaza prin actiune antiinflamatoare, bacteriostatica si detoxifianta.
 • Tamarix gallica - un arbust de foioase, înalt menit să îmbunătățească starea ficatului și să garanteze buna funcționare a acestuia.

Datorită prezenței plantelor menționate mai sus, suplimentul alimentar Himalaya LIV este utilizat în medicina alternativă în principal pentru îngrijirea ficatului, ceea ce înseamnă:

 • sprijină regenerarea celulelor hepatice,
 • protejeaza-l de efectele nocive ale factorilor externi,
 • îmbunătățirea procesului de reglare a enzimelor hepatice,
 • previne inflamația ficatului și, în cazul unei boli, accelerează recuperarea acesteia,
 • prevenirea cirozei și a altor leziuni hepatice,
 • în convalescența hepatică, accelerează buna funcționare a acesteia,

Pe lângă faptul că are un efect pozitiv asupra ficatului, suplimentul Himalaya LIV:

 • Asigură buna funcționare a căii biliare,
 • Elimina toxinele din organism,
 • Reduce nivelul trigliceridelor din sânge, adică bilirubina.Pigment biliar, care exces poate duce la icter,
 • Sprijină tratamentul afecțiunilor asociate cu sistemul digestiv,
 • Crește și îmbunătățește apetitul.

Liv 52 administrare: 

Acest supliment trebuie luat profilaxic, astfel încât ficatul nostru să funcționeze întotdeauna corect și la capacitate maximă. Cu toate acestea, există situații în care consumul suplimentului va fi foarte recomandat.

 • toate tipurile de boli sau afecțiuni legate de ficat, de exemplu, hepatită virală, hepatită acută sau infecțioasă,
 • leziuni hepatice cauzate de abuzul de alcool sau leziuni cauzate de chimioterapie sau radioterapie,
 • ficat gras, ciroză și alte anomalii hepatice. diskinezie a căilor biliare și a vezicii biliare.
 • boli ale sistemului digestiv, inclusiv tulburări digestive minore sau pierderea poftei de mâncare,
 • cand luati medicamente hepatotoxice. 

Consum zilnic recomandat
1-2 comprimate de două ori pe zi cu apă. Nu este recomandat copiilor sub 14 ani.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu