• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Hepatofit 2 D58A, 63 capsule, Fares

   
  26,00 lei
  in stoc

  Hepatofit 2 D58A 

   

  Beneficii ale utilizarii:
  - contribuie la eliminarea acumularilor de grasimi de la nivel hepatic
  - protejeaza ficatul si sustine functia acestuia de eliminare a substantelor toxice din corp
  - contribuie la reducerea valorilor transaminazelor si ale trigliceridelor
  - contribuie la functionarea normala a vezicii biliare prin stimularea producerii si eliminarii bilei in intestin.
  - sustine buna functionare a ficatului la persoanele care consuma alcool sau medicamente in cantitati crescute si timp indelungat
  - antioxidant

  Ingrediente/capsula:
  - fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) 192 mg
  - miceliu de Reishi (Ganoderma tsugae) 96 mg
  - turmeric (Curcumae longae rhizoma) 72 mg
  - extract uscat de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat in min. 85% silimarina 48 mg
  - extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat in min. 2 5% cinarina 48 mg
  - extract uscat de Shiitake (Lentinula edodes) standardizat in min. 30% polizaharide 24 mg.
  Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

  Fructele de armurariu au actiune hepatoprotectoare coleretic-colagoga (stimuleaza producerea si eliminarea bilei in intestin) antioxidanta sustin irigarea sangvina normala la nivel hepatic. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhiba intrarea toxinelor in celula hepatica si impiedica alterarea membranei hepatocitare.

  Anghinarea sustine celulele hepatice intareste functia antitoxica a ficatului stimuleaza secretia biliara creste apetitul ajuta la metabolizarea grasimilor si la eliminarea sarurilor si pigmentilor biliari contribuind la normalizarea culorii pielii urinei fecalelor.

  Shiitake (Lentinula edodes) nu este doar o ciuperca utila pentru sanatate ci si un excelent aliment folosit pe scara larga in Japonia. Shiitake are proprietati imunostimulatoare antioxidante si protectoare hepatice. Contine eritadenina substanta care s-a constatat ca determina mentinerea concentratiei normale a colesterolului sangvin.

  Turmericul prezinta proprietati antioxidante si hepatoprotectoare comparabile cu ale silimarinei crescand rezistenta ficatului fata de substantele toxice.

  Reishi (Ganoderma tsugae) ciuperca faimoasa in traditia chineza contine aproximativ 400 de compusi bioactivi care ii confera numeroase efecte: imunomodulator chimio si radio protector antioxidant de reducere a colesterolului si a tensiunii arteriale adaptogen.

  Sarcina si alaptare:
  Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

  Efecte secundare si interactiuni:
  Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

  Mod de administrare:
  1 capsula de 3 ori pe zi inainte de masa. Daca este nevoie de un efect mai puternic se pot administra pana la 6 capsule pe zi la recomandarea medicului sau a farmacistului.
  - Durata curei: 3 luni.

  Recomandam cure alternative de cate 3 luni cu capsule HEPATOFIT 2-D58A urmate de capsule HEPATOFIT 1-D58. Puteti incepe cura cu oricare dintre aceste 2 produse respectand alternanta intre ele de 3 luni.

  Prezentare:
  63 capsule