• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Glicemonorm, 200 ml, Dacia Plant

   
  24,50 lei
  in stoc

  Glicemonorm 

  Diabetul este o boala din ce in ce mai frecventa ca urmare a stresului a alimentatiei incorecte cu multe alimente prelucrate si chimizate a sedentarismului a expunerii frecvente la radiatii nocive (telefon mobil calculator etc.). Varsta de debut a diabetului de tip 2 a scazut foarte mult si in general complicatiile datorate diabetului apar mai repede si sunt mai severe (arterita diabetica poate duce pana la gangrena cu amputare de membre retinopatia diabetica  poate duce pana la orbire polinevrita diabetica reumatismul diabetic etc.) toate fiind un rezultat al lipsei de insulina (hormon care regleaza nivelele zaharului din sange). Datorita acestui deficit in timp apar modificari ireversibile datorate modificarii proteinelor proprii prin procesul de glicolizare care de fapt este o degenerare a calitatii acestor proteine. 

  ARE CALITATI:

  hipoglicemiant reglator al metabolismului glucidic regenarativ al celulei pancreatice vasculoprotector si vasculoregenerator remineralizant tonic hepatic hipocolesterolemiant usor depurativ bland laxativ bland reglator al greutatii corporate. 

  RECOMANDAT CA ADJUVANT IN

  diabet zaharat tip II diabet zaharat tip I complicatiile diabetului (retinopatie diabetica arterita diabetica polinevrita diabetica reumatism cronic cu componenta diabetica etc) tendinta la hiperglicemie (inainte de a se constitui diabetul ca boala alaturi de dieta). Adjuvant in obezitate dislipidemie (cresterea grasimilor in sange - colesterol trigliceride etc). 

  ADMINISTRARE

  PENTRU ADULTI SI COPII PESTE 14 ANI: 3-6 comprimate pe zi inainte de mese.

  PENTRU COPII INTRE 7 SI 14 ANI: 1/2 comprimat de 3 ori pe zi inainte de mese.

  PENTRU COPII SUB 7 ANI: numai dupa sfatul medicului.

  Comprimatele se iau cu putina apa.  

  CONTRAINDICATII

  Produsul nu are contraindicatii totale dar gravidele lehuzele si copiii sub 7 ani trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de folosire.