• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Gemoderivat Muguri de Dud, 50 ml, Dacia Plant

   
  12,00 lei
  Momentan Indisponibil

  Noi (Sam Distribution SRL) trimitem e-mailuri legate de cont, din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail atat timp cat sunteti clientul nostru.

  Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să stergem datele dvs. personale din baza noastră de datem trimiteți un e-mail la adresa contact@samdistribution.ro.

  Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor cu caracter personal, să vă informăm despre acest drept

  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  Gemoderivat Muguri de Dud 

  Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice (muguri mladite etc). Mugurii Si mladitele plantelor reprezinta tesuturi embrionare vegetale care condenseaza proprietatile farmacodinamice ale frunzelor Si fructelor avand efecte mai ample decat acestea.
  Tesuturile meristematice cuprind Si celule stem vegetale (celule nediferentiate cu capacitate de autoregenerare Si diferentiere in celule cu functii specializate avand rol de regenerare celulara in organismele vii) similare celulelor stem din organismele umane si animale.
  Hormonii vegetali de creStere din aceste tesuturi cum sunt auxinele Si gibberelinele stimuleaza detoxifierea celulara prin eliminarea produSilor metabolici toxici a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului Si a complexelor autoimune care afecteaza functia celulara. 

  Extractul glicerohidroalcoolic obtinut din muguri de dud actioneaza la nivelul:
  - pancreasului influentand metabolismul glucidic lipidic si proteic.

  Actiuni:
  - hipoglicemianta
  - hipolipemianta
  - hipocolesterolemianta
  - antiinflamatoare la nivelul cailor respiratorii.

  Indicatii:
  Se utilizeaza ca adjuvant in:
  - diabet zaharat non-insulinodependent complicatii vasculare ale diabetului retinopatie diabetica
  - afectiuni inflamatorii ale cailor respiratorii.

  Contraindicatii:
  Alergie la oricare dintre componentele produsului tratamente medicamentoase (neurologice psihiatrice etc) care nu permit consumul de alcool.

  Precautii:
  In sarcina Si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.
  Datorita continutului de alcool se recomanda prudenta la administrarea in: hepatite virale toxice Si metabolice steatoza hepatica ciroza hepatica.