• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Spray nazal Fitonasal, 15 ml, Aboca

   
  31,00 lei
  in stoc

  Fitonasal spray nazal 

  Fitonasal 2Act este un produs pe baza de complecsi vegetali care elibereaza nasul si are o actiune protectoare a mucoasei nazale

  Indicatii:
  Fitonasal 2Act este indicat in cazuri de congestie si iritatie a mucoasei nazale precum si in sindroamele gripale raceli rinite alergice si sinuzite atat acute cat si cronice.
  Este un produs indicat pentru adulti si copii incepand de la varsta de 3 ani. Adecvat pentru o utilizare frecventa si pentru perioade indelungate. Poate fi de asemenea utilizat in timpul sarcinii si alaptarii.

  Cum functioneaza
  Fitonasal 2Act actioneaza prin ActiFilm un complex vegetal de taninuri rasini polizaharide si flavonoide care interactioneaza cu mucoasa nazala prin diverse mecanisme:

  - formarea unei pelicule mucoadezive cu rol de bariera care protejeaza mucoasa de contactul cu agentii externi(virusuri bacterii fum smog polen praf etc.).
  - actiune fluidifianta a mucusului care favorizeaza expectorarea.

  Proprietatile racoritoare ale uleiurilor esentiale completeaza actiunea Fitonasal 2Act si dau o senzatie placuta de prospetime. Respectarea fiziologiei mucoasei nazale este de asemenea garantata de caracterul izotonic al formulei.

  Mod de utilizare:
  Aplicati 1 sau 2 pufuri in fiecare nara si suflati nasul usor apoi repetati aplicarea. Pentru a favoriza distribuirea omogena a produsului masati usor nasul din exterior cu miscari longitudinale de jos in sus .
  Recomandam aplicarea Fitonasal 2Act de mai multe ori in timpul zilei chiar la distante mici si repetarea pulverizarii inainte de culcare chiar folosindu-l in asociere cu plasturii nazali.La prima utilizare pentru a elimina aerul din pulverizator apasati de mai multe ori in aer.
  Agitati flaconul inainte de utilizare.
  Va recomandam sa utilizati produsul in termen de 2 luni de la deschidere.

  Avertizari
  A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului. Daca simptomele persista consultati un medic.

  Pastrati intr-un loc racoros uscat ferit de surse de caldura si protejat de lumina.
  A nu se lasa la indemana copiilor. Data de expirare se refera la produsul sigilat si pastrat in mod corespunzator. 

  Compozitie:
  ActiFilm: Complex caracterizat prin taninuri polizaharide* rasini si flavonoide*. Uleiuri esentiale de Eucalipt si Niaouly.
  De asemenea contine: guma xanthan uleiuri vegetale glicerina lauril glucozida poligliceril-2 dipolihidroxistearat dicaprilil carbonat gliceril oleat sorbat de potasiu alcool benzilic.
  * Ingredient din Agricultura Ecologica

  Prezentare:
  15 ml