• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Reducere
  10%

  Fertilovit F THY, 90 capsule, Gonadosan

  Pret vechi: 355,00 lei  
  320,00 lei
  Discount: 35,00 lei (10%)
  Momentan Indisponibil
  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  Indicații Fertilovit F THY

  Este un supliment alimentar potrivit pentru femeile care doresc să aibă copii și au tiroidită autoimună. Cu toate acestea, nu trebuie să consumați Fertilovit F THY dacă aveți o hipersensibilitate la un ingredient din compozitie.

  Dacă luați hormoni tiroidieni, nu trebuie să administrati în același timp cu suplimentul alimentar.
  Luați Fertilovit F THY deoarece fierul pe care îl conține poate lega de acești hormoni și le-ar afecta funcția. 

  Mod de administrare:
  Pentru a se asigura că substanța vitală a corpului depozitele tale sunt ocupate în mod optim, este recomandat să consume Fertilovit F THY cu ceva timp înainte de sarcina planificată, pentru a se asigura substanțele vitale organismului sunt stocate in mod eficient. Luați o capsulă de Fertilovit F THY zilnic cu puțin lichid.

  Reacții adverse:
  Fertilovit F THY este în general bine tolerat. Până în prezent nu s-au descris efecte secundare. 

  Fertilovit F THY este o dietă echilibrată suplimentară și nu o hrană completă. Astfel, ca produsul nu este un substitut pentru un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată. În doze excesiv de mari, unele dintre componentele individuale ale Fertilovit F THY s-au dovedit a provoca efecte adverse.

  Vă rugăm să respectați doza recomandată! Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a lua Fertilovit F THY, mai ales dacă aveți alte afecțiuni medicale.

  Compoziție Fertilovit F THY:
  Compoziția Fertilovit F THY îndeplinește cerințele speciale ale femeilor care doresc să aibă copii cu tiroidită autoimună activă. Fertilovit F THY nu conține lactoză, gelatină și gluten.

  Prezentare: 90 cps pentru 3 luni de tratament