• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Feminin, 30 capsule, Pro Natura

   
  48,75 lei
  389
  Momentan Indisponibil
  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  Feminin capsule  (afrodisiace femei, libidou), Afrodisiace naturale - Pro Natura (Medica)

   
  Feminin capsule contine plante afrodisiac cu beneficii pentru femei, producator Pro Natura- Medica, afrodisiac ce contribuie la cresterea libidoului, la imbunatatirea performantelor sexuale, afrodisiac pentru femei ce ofera tonusul fizic si psihic, necesar pentru o viata sexuala satisfacatoare.

  Ingrediente:

  pulbere din seminte de guarana,
  pulbere din frunze de damiana,
  pulbere din seminte de schinduf,
  pulbere din radacini de ginseng rosu.

   

  Proprietati/Efecte:

  afrodisiac pentru femei,
  contribuie la cresterea libidoului,
  imbunatatirea performantelor sexuale,
  necesar pentru o viata sexuala satisfacatoare,
  ofera tonusul fizic si psihic.
   
  Paullinia cupana, cunoscuta sub numele de Guarana, o planta care iti da energie, mai exact semintele sunt macinate intr-o pulbere si utilizate in medicina traditionala amazoniana pentru 4 efecte importante si benefice pentru organism. Semintele de guarana sunt o sursa mare de cofeina fiind considerat a fi cea mai puternica sursa naturala.

  Damiana ( Turnera aphrodisiaca, Turnera diffusa) este un arbust din familia Turneraceae, fiind un excelent afrodiziac, tonic sexual pentru femei care stimuleaza fertilitatea prin echilibrarea hormonala. Suplimentele alimentare ce au in compozitie ingrediente pe baza de pulberi din frunze de damiana sunt folosite ca afrodisiac, pentru a creste potenta sexuala, pentru cresterea performantelor sexuale, cresterea apetitului sexual sau libidoului fiind un tonic sexual pentru femei.

  Scinduf (Trigonela foenum graecum) este o planta erbacee din familia leguminoaselor si creste in sud - vestul Asiei si estul Mediteranei. Scinduful este cultivat inca din antichitate pentru proprietatile si beneficiile sale medicinale. Din vremuri stravechi, pulberii din seminte de Scinduf erau un apreciat intaritor al organelor sexuale.

  Principalele substante active si constituienti din semintele de Schinduf ar fii:saruri de fier, fosfati, magneziu, albumine, tanin, hidrati de carbon, ulei volatil, precum si saponina steroidica ce ajuta la productia de hormoni sexuali.

  Mod de administrare:
  Este indicat ca tratament adjuvant pe o peroada de 3 luni, se administreaza 2 capsule de 3 ori pe zi, dupa mese, cu un pahar de apa.
   
  Prezentare: 30 capsule

  Producator: Pro Natura (Medica)

  Feminin este un supliment alimentar sub forma farmaceutica de capsule, disponibil in stoc in cadrul magazinului online de tip plafar Pastilepotentasam.ro in categoria:Pastile potenta, Afrodisiace pentru femei ( libidou ).