• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Eubiotic Baby Plus, 10 doze,L abormed

   
  16,51 lei
  Momentan Indisponibil

  Noi (Sam Distribution SRL) trimitem e-mailuri legate de cont, din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail atat timp cat sunteti clientul nostru.

  Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să stergem datele dvs. personale din baza noastră de datem trimiteți un e-mail la adresa contact@samdistribution.ro.

  Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor cu caracter personal, să vă informăm despre acest drept

  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  Eubiotic Baby Plus 

  Eubiotic Baby Plus este un produs recomandat copiilor cu varsta peste 1 an pentru regimul dietetic in cazul episoadelor diareice.Sustine refacerea florei intestinale si rehidratarea orala in caz de deshidratare usoara pana la moderata.

  Compozitie :
  plicul A :
  -fructo-oligozaharide culturi probiotice(Bifidobacterium BB-12 Lactobacillus paracasei CRL-431 Streptococcus thermophiles TH-4)2.5x10 8UFC(unitati formatoare de colonii) dextroza anhidra antiaglomerant:dioxid de siliciu;
  plicul B :
  -saruri de rehidratare orala(glucoza anhidra 3 132g clorura de sodiu 0.585g citrat de potasiu 0.432g citrat de sodiu 0.198g citrat de zinc 0.024g antiaglomerant:dioxid de siliciu indulcitor:stevie colorant:beta-caroten aroma de portocale)-Plic B;
  Solutia orala obtinuta dupa dizolvarea continutului unui plic in 200ml apa contine:glucoza 87mOsm/L sodiu 60 mOsm/L potasiu 20 mOms/L clorura 50 mOsm/L zinc 0.6 mOsm/L citrat 10 mOsm/L.
  Osmolaritatea totala a solutiei este de 232 mOsm/L.

  Probioticele sunt microorganisme vii cu efecte pozitive asupra sanatatii organismului atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate restabilind si echilibrand flora intestinala.
  La copii flora intestinala incepe sa se formeze imediat dupa nastere.Principala tulpina probiotica ce populeaza tubul digestiv de la aceasta varsta este Bifidobacterium.
  Tulpina BB-12 din compozitia Eubiotic Baby Plus este o tulpina probiotica patentata de Bifidobacterium a carei actiune benefica pentru copii este dovedita fiind printre cele mai studiate tulpini probiotice pentru beneficiile gastro-intestinale.
  Tulpinile din compozitia Eubiotic Baby Plus sunt GRAS Status(Generally Recognized as safe-general recunoscute drept sigure).

  Sarurile  de rehidratare orala se folosesc pentru prevenirea deshidratarii in caz de diaree sau varsaturi.Deshidratarea de obicei secundara diareei ramane o cauza majora de morbiditate si mortalitate la copii de aceea este foarte important sa se actioneze intr-un timp scurt pentru compensarea pierderilor de apa si electroliti.
  Toate cazurile de diaree si deshidratare la copii trebuie consultate de un medic cat mai curand posibil.
  Un plus important al compozitiei sarurilor de rehidratare prezente in Eubiotic Baby Plus il reprezinta prezenta zincului.Boala diareica de etiologie infectioasa se asociaza cu o balanta negativa a zincului.Zincul este un microelement esential in buna desfasurare a metabolismului celular avand totodata si rolul de a proteja membrana celulara de stresul oxidativ.
  Compozitia sarurilor de rehidratare din Eubiotic Baby Plus este in acord cu recomandarile realizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii UNICEF si de Societatea Europeana de Gastroenterologie Hepatologice si Nutritie Pediatrica pentru reechilibrarea balantei nevoilor speciale de fluide si electroliti.

  Diareea este una dintre cele mai frecvente probleme digestive la copii fiind insotita de afectarea florei intestinale si foarte frecvent de deshidratare prin pierderea de apa si electroliti.
  Exista numeroase cauze care determina diareea:medicamentele infectiile virale bacteriene sau parazitare ingestia anumitor componente alimentare diferite substante chimice tumorile sau sindroamele de malabsorbtie in care alimentele nu pot fi digerate normal.
  Antibioticele sunt medicamentele cel mai frecvent utilizate pentru tratarea infectiilor bacteriene.Odata cu eliminarea bacteriilor patogene antibioticele afecteaza si echilibrul florei intestinale ceea ce poate determina aparitia diareei si a altor simptome digestive neplacute.
  Un tip special de diaree este diareea de calatorie cauzata de schimbarea mediului implicit a alimentelor consumate.Tulpinile din Eubiotic Baby Plus datorita capacitatii lor de a popula tubul digestiv participa la constituirea unei flore intestinale echilibrate.
  Episoadele diareice implica un risc important de deshidratare a organismului in mod special la copii.Prin procesul de deshidratare se pierd cantitati mari de apa si saruri care pot fi substituite prin administrarea de solutii orale avand administrarea de solutii orale avand la baza saruri de rehidratare.Prin continutul de saruri Eubiotic Baby Plus asigura compensarea optima a apei si a electrolitilor prevenind deshidratarile .
  Un plus este faptul ca formula sarurilor de rehidratare orala contine zinc mineral cu efecte benefice in boala diareica prin rolul sau de restabilire a integritatii functiei de bariera a mucoasei intestinale a activitatii enzimelor si de stimulare a productiei de anticorpi impotriva agentilor patogeni intestinali.
  Secundar zincul determina prin mecansimele descrise anterior scaderea volumului scaunelor si a duratei bolii.

  Mod administrare:
  Se recomanda administrarea unei singure doze pe zi.
  O doza de Eubiotic Baby Plus consta in plicul A si plicul B.
  Se dizolva continutul ambelor plicuri A si B in 200ml de apa la temperatura camerei si se consuma intreaga cantitate de lichid rezultata.

  Alte ingrediente cum ar fi de exemplu zaharul nu trebuie adaugate suplimentar.
  Produsul nu este indicat in cazul in care exista intoleranta la oricare din ingredientele prezente in compozitia produsului sau in cazul in care este indicata terapia de rehidratare parenterala.
  Produsul contine glucoza deci trebuie administrat cu prudenta in caz de intoleranta la glucide sau diabet.

  Oricare din problemele enumerate mai jos necesita un consult medical imediat:
  -aparitia de febra scaune cu sange/mucus dureri abdominale intense sau diaree care persista mai mult de 2 zile;
  -existenta unor boli cronice sau imunitate foarte scazuta;
  -insuficienta renala acuta sau cronica alcaloza metabolica;
  -aparitia episoadelor de voma sau a starii de soc sau de inconstienta;
  -existenta unei obstructii gastrointestinale(ocluzia intestinala)

  Prezentare:
  10 doze