Reducere 10%

Men Lider, 60 capsule, Doppelherz aktiv

Doppelherz
Pret vechi: 38,85 lei
35,00 lei
Discount: 3,85 lei (10%)
4009932769869
Momentan Indisponibil

Men Lider Doppelherz Aktiv dezvoltat special pentru bărbații care doresc o crestere a calitatii si intensitatii experiențelor sexuale, Men Lider de la Doppelherz se adreseaza în special barbatilor expusi la stres excesiv si oboseala, celor cu varsta de peste 40 de ani, celor cu o dieta inadecvata, sau dedentari. 

Acțiune Men Lider:

L-arginina este un precursor al oxidului nitric, o moleculă de semnal - care declanșează reacțiile de vasodilatare, așa cum se si numește agent diastolic endotelial. Arginina face parte din aminoacizii parțial exogeni, adică nu este suficient sintetizat în organism și trebuie alimentat din suplimente.

Oxidul de azot se eliberează în momentul excitării sexuale și provoacă o expansiune directă a arteriolelor care asigură fluxul sanguin către corpul penisului și automat se produce erecția. Pentru descoperirea rolului oxidului azotic în funcționarea vaselor de sânge și a erecțiilor, a fost acordat Premiul Nobel pentru medicină și fiziologie din 1998. 

Calitatea vieții sexuale și intensitatea experiențelor sexuale depind într-o mare măsură de un stil de viață sănătos, o nutriție echilibrată, mișcare și o combatere a stresului zilnic.

Administrare Men Lider:

3 capsule inainte cu 1-2 ore înainte de actul sexual.   
În cazul utilizării zilnice, după 2 săptămâni, faceți o săptămână de pauză, ceea ce vă va permite să restabiliți efectul optim. 

Ingrediente

L-arginină, gelatină, săruri de magneziu ale acizilor grași (stearat de magneziu) și dioxid de siliciu; 
Doza zilnică (3 capsule) conține: L-arginina - 2250 mg. 

Informații importante

Nu conține lactoză sau gluten. Preparatul poate fi utilizat de persoanele cu diabet zaharat. 

În cazul utilizării medicamentelor pentru hipertensiune arterială și tratamentul după infarctul miocardic acut - consultați un medic înainte de a utiliza preparatul. Nu utilizați simultan nitrați (medicamente cardiace) sau medicamente potențiale (de exemplu, Viagra).

Produs in Germania

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu