Cordyang Cordiceps Sinensis extract, 10 fiole, Yongkang

Yong Kang
15,80 lei
Momentan Indisponibil

Cordyang Cordiceps Sinensis extract, 10 fiole, Yongkang

Proprietăți:
Cordyceps sinensis extract este utilizat de mii de ani în medicina tradiţională chineză pentru efectele sale benefice asupra organismului.
Extractul de Cordyceps sinensis sprijină mecanismele naturale de apărare ale organismului şi contribuie la menţinerea sănătăţii aparatului respirator. Ajută la menţinerea metabolismului energetic normal şi are efect tonic general asupra organismului. Ameliorează disconfortul dat de picioarele obosite.

Recomandări:
- imunitate, respirație, activitate sexuală, sistemul energetic, tonic general pentru organism, circulație, ficat.

Ingrediente active:
- extract Cordyceps Sinensis – 2000 mg

Ingrediente/fiolă(10ml):
- 2000 mg pulbere de Cordyceps sinensis, sirop din porumb cu conţinut ridicat de fructoza qs.

Mod de administrare:
Oral, agitaţi bine fiola înainte de a bea conţinutul. Una sau două fiole, odată sau de două ori pe zi, înainte de micul dejun sau înainte de culcare. Se poate lua cu apă plată sau minerală, lapte, suc de fructe, sau băuturi nealcoolice.

Atenţionări:
A se evita în timpul sarcinii şi alăptării. A nu se lăsa la îndemână şi vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se consuma, de preferinţă, înainte de data de expirare înscrisă la baza etichetei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole).

Prezentare:
10 fiole x 10 ml

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu