Cordyang (497mg) cordiceps extract, 30 capsule, Yongkang

 
14,00 lei
in stoc

Descriere

Cordiang Cordyceps Sinensis Extract

Cordyceps Sinensis este utilizat in medicina traditionala chineza de mii de ani pentru efectele sale benefice asupra organismului.
Extractul de Cordyceps Sinensis sprijina mecanismele naturale de aparare ale organismului si contribuie la mentinerea sanatatii aparatului respirator.
Amelioreaza disconfortul dat de picioarele obosite.

Ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal si are efect tonic general asupra organismului.

CORDYANG

Cordyceps sinensis extract capsule

Cordyceps sinensis supliment alimentar utilizat în medicina tradiţională chineză de mii de ani pentru efectele sale benefice asupra organismului.

Ingrediente/capsulă(497mg): 400 mg extract uscat de Cordyceps sinensis, gelatină (capsulă).

Utilizare: Numai pentru adulţi: una sau două capsule, odată sau de două ori pe zi, după masă, în cure de cel puţin 6 luni.

Efecte Cordyceps:

Extractul de Cordyceps sinensis sprijină mecanismele naturale de apărare ale organismului şi contribuie la menţinerea sănătăţii aparatului respirator. Ajută la menţinerea metabolismului energetic normal şi are efect tonic general asupra organismului. Ameliorează disconfortul dat de picioarele obosite.

Atenţionări: A se evita în timpul sarcinii şi alăptării. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se consuma, de preferinţă, înainte de data de expirare înscrisă la baza ambalajului. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic(maximum 4 capsule).

Prezentare: flacon cu 30 capsule a 497mg. e 14,91 g

Termen de valabilitate: 4 ani de la data fabricaţiei (inscripţionată pe ambalaj).

Vezi si Casinovita U

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu