• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Colon Help, 240 g, Zenyth

   
  45,50 lei
  in stoc

  Colon Help 

  Curatitor intestinal si detoxifiant
  Sanatate
  Ameliorari in unele forme de alergii astm dureri articulare artrita acnee eczeme psoriazis   afectiuni hepatice dureri premenstruale sau tulburari ale menopauzei afectiuni nervoase (migrene depresii stres panica) tulburari de circulatie venoasa (tromboflebite). 
  Frumusete
  Tenul devine mai curat parul mai stralucitor ochii mai limpezi abdomenul mai plat. In plus mirosul transpiratiei si al corpului se atenueaza.

  Important! Fibrele consumate pe termen lung pot reduce riscul aparitiei cancerului de colon.

  Ingredientele produsului ColonHelp
  Seminte de in – Linum usitatissimum tarate de psyllium – Plantago ovata chimen – Carum carvi coriandru – Coriandrum sativum oregano – Origanum vulgare patrunjel – Petroselinum crispum argila. In interiorul recipientului se afla o lingurita dozatoare. O lingurita dozatoare rasa contine 8 grame de produs.

  Doze uzuale
  Adulti: 1-3 lingurite dozatoare pe zi (8-24g/zi). Tineri intre 12-18 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi. Doza maxima: 4 lingurite pe zi (32g).

  Mod de administrare
  Produsul se administreaza in cure de detoxifiere de 1-3 luni o data sau de doua ori pe an. Se recomanda o prima cura completa de 3 luni. Pentru acomodare incepeti cura cu o lingurita dozatoare rasa pe zi. Dupa 3-4 zile cresteti treptat consumul pana la doza optima tolerata fara a depasi doza maxima. Produsul se administreaza inainte sau dupa masa amestecat cu 200ml de lichide de preferinta iaurt - pentru efecte maxime iar in lipsa acestuia cu apa sau suc de fructe. Nu consumati pulberea ca atare fara lichide pentru ca va puteti ineca! Prima doza se administreaza dimineata urmatoarele - in timpul zilei.

  Important
  La scurt timp dupa administrare consumati obligatoriu 400ml apa. Pe parcursul curei consumul de apa/lichide trebuie sa fie de 1 5-2 litri/zi. Pro-dusul poate fi consumat si seara cu conditia sa aveti grija sa beti suficienta apa. Fibrele consumate fara o cantitate suficienta de lichide pot produce constipatie!

  Prezentare:
  240 g