Reducere 11%

Colagen si Acid hialuronic forte 30 capsule Interherb

Interherb
Pret vechi: 35,00 lei
31,00 lei
Discount: 4,00 lei (11%)
in stoc
+

Cautati Colagen si acid hialuronic forte care sa mentina integritatea și sănătatea articulațiilor, fermitatea și hidratarea pielii? 

Colagen si Acid hialuronic forte 30cpr Interherb contribuie la reducerea semnificativă a ridurilor faciale adânci si eliminarea ridurilor superficiale de expresie.

Ambele ingrediente active sunt esențiale pentru piele, păr, unghii, tendoane și cartilaje sanatoase. Acidul hialuronic este un carbohidrat natural găsit în toate țesuturile noastre. Rolul său de bază este retenția de apă în diferite țesuturi, piele, mușchi, capsula articulară. Cealaltă funcție este de a menține flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor și de a asigura lubriferea pentru articulații. 

În corpul uman, este produs în mod continuu de țesutul conjunctiv și celulele cartilajului, dar cantitatea acestuia scade continuu odată cu înaintarea în vârstă și, în paralel, scade și elasticitatea pielii și a articulațiilor. Colagenul este o proteină puternică, flexibilă și durabilă, care este o componentă esențială a oaselor, cartilajului, articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor. Formează fibre lungi, flexibile, cu rezistență la tracțiune similară cu oțelul, susținând și întărind diferite țesături. Conținutul de colagen al pielii și al părului este, de asemenea, semnificativ. Aproape 50% din totalul proteinelor din corpul nostru este colagen. 

Colagen si acid hialuronic forte 30cpr Interherb pentru un conținut ridicat de ingrediente active pentru o piele sanatoasa.

Deși îmbătrânirea pielii noastre este un proces natural, rata pierderii tonusului poate depinde foarte mult de conținutul de colagen al pielii. Fermitatea și elasticitatea pielii tinere și sănătoase sunt asigurate de fibrele de colagen. Producția de colagen începe să scadă și atinge niveluri destul de scăzute după vârsta de 30 de ani. Proprietatea de legare a apei este deja redusă considerabil și aceasta este vârsta la care apar primele riduri. 

Aportul de colagen poate îmbunătăți capacitatea pielii de a absorbi apa, o poate face mai hidratată și mai bogată în colagen. 

Cartilajul și articulațiile sunt, de asemenea, afectate în timpul îmbătrânirii. Cantitatea în scădere de colagen nu mai este capabilă să mențină sănătoase capetele osoaselor și țesuturile cartilajului, acestea devin mai subțiri și se uzează. Încet, cartilajul se uzează, mobilitatea articulațiilor scade și mobilitatea se reduce. Uzura rezultată a cartilajului nu numai că restricționează mișcarea, ci provoacă și dureri severe. În starea avansată, resturile celulare din golul articulației pot provoca, de asemenea, inflamații în articulație. Acest lucru pune în pericol persoanele în vârstă, sportivii și persoanele care fac muncă fizică grea.

Substanță activă / doză zilnică (1 comprimat):
Vitamina C: 200,0 mg RDA *: 250%
Colagen: 500,0 mg
Acid hialuronic: 50,0 mg

Consum recomandat:  1 comprimat pe zi.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu