Censton, 60 capsule, Bio Vitality

Bio Vitality
134,50 lei
Momentan Indisponibil

Censton 

Este un produs pentru toate varstele indiferent de sex cu efect de la viata intrauterina pana la neplacerile varstei a treia.

Demielinizari (scleroza multipla paraplezii nevrite) probleme la nervii cranieni 5 7 si 8 neuropatii (periferica diabetica) incapacitate a nervilor de a transmite impulsuri electrice de la si inspre creier nevralgie paralizie faciala periferica.

Sugerea degetului mare de la mana ( Enurezie bruxism), lipsa de concentrare si sindrom hiperkinetic praguri de dezvoltare intarziate si alte deficiente comportamentale ale copiilor pierderea memoriei.
Tiuit in urechi probleme cu auzul sau pierderea acestuia.
Imbunatatirea capacitatii memoriei si a intelectulului mai ales in perioadele de studiu.

Caderi nervoase anxietate depresii retardare mintala.
Sciatica zona zoster variola.

Informatii utile:

Creste rezistenta nespecifica a organismului fata de factorii interni si externi de stres prin intarirea sistemelor imunitar endocrin si nervos.
Censton este sigur si eficient in ameliorarea defectelor comportamentale ale copiilor cum ar fi: pierderea involuntara de urina (enurezie) sugerea degetului mic (bruxism) scrasnirea din dinti precum si a starilor kinetice alterate (neastampar moleseala).
Ajuta la refacerea mielinei cu implicatii favorabile in tulburarile neuromotorii functionale procesele de recuperare dupa accidentele vasculare cerebrale degenerari ale scoartei cerebrale.

Inlatura "defectul energetic” caracterizat prin astenie cronica scaderea capacitatii de efort oboseala incapacitate de concentrare.
Previne fenomenele de imbatranire dand flexibilitate gandirii si netezind "ideile fixe” din perioada de senescenta.
Protejeaza celulele impotriva agresivitatii radioactive si chimice de sorginte terapeutica.

Complet lipsit de toxicitate fara contraindicatii si incompatibilitati posibil de folosit si in perioada graviditatii sau a alaptarii.

Reduce tensiunea nervoasa in stari de excitabilitate motorie sau panica. Creeaza o stare de bine de confort fizic si psihic favorabila initiativei sexuale si performantei in acest domeniu.
Tonic nervos ajuta la prevenirea si tratarea neuropatiei diabetice si alte tipuri de neuropatii.

Compozitie: 
Extracte vegetale selectionate din Bacopa monnieri Convolvulus pluricaulis Acorus calamus Tinospora cardifolia Nardastachyi jatamansi Asparagus racemosus Terminalia chebula Saussurea lappa Achyranthes aspera Embelia ribes Celastrus paniculatus Flavoured syrup.

Administrare: 

Copii intre 6-15 ani - 1-2 capsule  o data sau de 2 ori pe zi urmat de 2 capsule/zi pe termen lung.

Copii intre 6-15 ani - 2 capsule/zi timp de 2 luni urmat de 1 capsula/zi timp nedefinit.

Peste 15 ani - 2 capsule de 2 ori pe zi timp de 3 luni apoi 2 capsule/zi timp nedefinit.


Prezentare: 60 capsule