• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Ceai Digestie perfecta 50g Dacia Plant

   
  5,50 lei
  in stoc

  Ceai Digestie perfecta 

  Regleaza pofta de mancare si asimilatia elimina balonarile stimuleaza puternic digestia in dispepsie indigestie sau anorexie.

  Actiuni
  Creste capacitatea digestiva carminativa (elimina gazele intestinale) stomahica stimulenta a secretiilor gastrice si intestinale coleretica si colagoga reglatoare a apetitului si asimilatiei. 

  Indicatii
  Se utilizeaza ca adjuvant in: capacitate digestiva slaba balonare dispepsii indigestii anorexie.

  Contraindicatii
  Sarcina alaptare alergie la oricare dintre componentele produsului.

  Administrare:
  Adulti si tineri peste 14 ani:
  -macerat la rece – se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei dupa care se strecoara. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi dupa mesele principale.
  -infuzie – se prepara dintr-o lingurita cu varf de plante adaugate la 250ml de apa clocotita se mentine la temperatura camerei timp de 15min. dupa care se strecoara. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi dupa mesele principale.
  -pulbere cu administrare sublinguala – plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate ½ de lingurita de 3 ori pe zi dupa mesele principale. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15min. dupa care se inghite cu apa.

  Copii 7-13 ani:
  -infuzie – se prepara dintr-o lingurita rasa cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita se mentine la temperatura camerei timp de 15min. dupa care se strecoara. Se administreaza cate ½-1cana cu infuzie de 3 ori pe zi dupa mesele principale.
  In afectiunile cronice se recomanda utilizarea produsului in cure de 3 luni urmate de o pauza de 30 de zile.

  Compozitie
  Plante: coriandru (Coriandrum sativum)- fructe (30%) chimen (Carum carvi)- seminte (20%) fenicul (Foeniculum vulgare)- fructe (20%) dafin (Laurus nobilis)- frunze (10%) ghimbir (Zingiber officinale)- rizomi (10%) menta (Menta piperita)- partea aeriana (10%).

  Prezentare:
  50 g