Remedii pentru cresterea libidoului

18-06-2020
de catre SAM Distribution
Remedii pentru cresterea libidoului

Vă arătăm cum puteți crește libidoul cu remedii naturale, alimentare și pastile pentru potenta. Nu vă faceți griji, cu aceste trucuri vom încerca să vă creștem dorința sexuală. 

Atât la bărbați, cât și la femei, dorința sexuală este variabilă în funcție de persoană și factori de tot felul, de la stres la schimbări de mediu. In acest articol vom trata scăderea libidoului în cazul bărbaților. 

Ce este libidoul?

Libidoul este dorința sexuală. În medicină, nivelul libidoului este controlat, deoarece un libido mai scazut decât de obicei la barbati poate fi un simptom al unui tip de tulburare fizică sau psihică. 

Cum se manifestă libidoul scăzut?

Când libidoul scade, bărbații încetează să mai aibă interes pentru sex, fanteziile sexuale dispar sau sunt reduse.

Există mai multe modalități de creștere a libidoului, unele bazate pe remedii populară și altele bazate pe pastile potenta. Alegerea depinde doar de gravitatea problemei: dacă este vorba de o scădere punctuală sau ușoară a libidoului, din cauza stresului sau a oboselii excesive, de exemplu, este probabil ca o îmbunătățire a dietei sau utilizarea anumitor remedii naturale sa fie suficient, în timp ce, dara dacă este ceva mai grav, probabil că aveți nevoie de tratament medical. 

Alimente care cresc libidoul

Există o serie de alimente care sunt considerate afrodisiace, adică au componente care sunt capabile să activeze fluxul de sânge. În orice caz, acestea sunt cele mai utile alimente:

Nuci: deși efectul lor este mai mult asupra performanței sexuale decât asupra dorinței.

Avocado: conține suficientă vitamina E pentru a afecta direct apetitul sexual.

Pepene verde: datorită citrulinei conținute în coaja sa, realizează relaxarea vaselor de sânge într-un mod similar, așa cum fac vasodilatatoare.

Ginseng: a cărui aport presupune o îmbunătățire a capacității de erecție.

Maca: Când scăderea libidoului se datorează scăderii stării de spirit, maca vă poate ajuta.

Șofran: care îmbunătățește apetitul sexual.

Fructele de mare: al căror conținut ridicat de zinc poate îmbunătăți performanța sexuală.

Algele (în special kombu): acestea remineralizează organismul, cresc vigoarea și apetitul sexual.

Scorțișoară cu miere: o linguriță cu acest remediu în fiecare dimineață vă va stimula vitalitatea și, cu proprietățile sale calorice și stimulatoare, vă va îmbunătăți pofta sexuală.

Soluții pentru libidoul masculin

Soluțiile care provin din medicină sunt de două tipuri:

Terapia psihologică: atât dacă originea scăderii libidoului este psihică, fie dacă este ceva fizic, terapia psihologică este de obicei necesară, deoarece pierderea libidoului și scăderea dorinței sexuale sunt de obicei asociate cu scăderea stimei de sine. Terapia poate ajuta la redobândirea încrederii și, de asemenea, la vindecarea bolilor cauzate de lipsa dorinței.

Farmacologie: tratamentele farmacologice se pot baza pe stimularea sexuală, pentru care se utilizează vasodilatatoare si pastile potenta care acționează direct asupra zonei genitale sau terapia hormonală pentru creșterea testosteronului, dar este adesea necesară pentru a aborda alte probleme, de la depresie la hipertensiune.  

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu