• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Reducere
  10%

  Beautin Collagen, 500 ml, MyElements

  Pret vechi: 154,30 lei  
  139,00 lei
  Discount: 15,30 lei (10%)
  in stoc

  Beautin Collagen sporeste frumusetea si sanatatea pielii din interior, intareste parul si unghiile, imbunatateste textura pielii si contribuie la sanatatea tesutului conjunctiv, a incheieturilor si a cartilajelor, previne efectele adverse ale radicalilor liberiare prin proprietatile sale antioxidante.

  Beautin Collagen contine o cantitate mare de colagen din surse naturale, sub forma de peptida ce se absoarbe rapid in organism. Acidul hialuronic si colagenul sunt doua substante ce se regasesc in mod natural in organism, cu rol important in sanatatea tesutului conjunctiv, a pielii si a articulatiilor. In timp, abilitatea corpului de a produce acid hialuronic si colagen scade, avand rezultate vizibile asupra sanatatii pielii.

  Beautin Collagen contine colagen hidrolizat (sub forma de peptide), care sunt descompuse deja pana la o dimensiune potrivita pentru o utilizare mai eficienta si mai buna in vederea absorbtiei rapide de catre organism.

  BEAUTIN COLLAGEN

   Beautin Collagen  contine colagen din pestele, tocmai pentru a facilita o absorbtie rapida. Studiile au demonstrat faptul ca colagenul din peste este o sursa naturala pura de colagen, ce este mai usor absorbit de catre organism.

  Complexul de vitamina B, vitaminele A, C, si zincul, combinate cu acidul hialuronic si colagenul, sunt concentrate in Beautin Collagen pentru a asigura frumusetea pielii.

  Beautin Collagen beneficii: 

  • - forma lichida pentru ingerare facila rapida
  • -  are o aroma de fructe excelenta
  • -  poate fi diluat in jumatate de pahar cu apa sau administrat in forma existenta 
  • -  include un capac cu masura pentru utilizare usoara
  • -  este usor absorbabil si nu lasa gust de peste 

  Pentru a mentine fermitatea si elasticitatea pielii, este necesara consolidarea din alte surse a colagenului si a acidului hialuronic din organism.

  Beautin Collagen prezentare: 

  500 ml

  Beautin Collagen administrare: 

  o masura de 30 ml pe zi dizolvat sau in forma existenta, de preferat seara. Beautin Collagen

  Nici o postare găsită

  Scrie un comentariu