• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • B complex Stress, 60 capsule, VitaKing

   
  50,50 lei
  in stoc

  B complex Stress 

  Se stie ca complexul de vitamine B are un efect de reducere a stresului. Vitaminele B administrate in mod regulat si in doze nu prea mari inlatura foarte bine tensiunea nervoasa. Mai multe dintre aceste vitamine joaca un rol catalizator in structura neuro-transmitatorilor - substante chimice de transmitere a impulsurilor - si a nervilor.

  Vitaminele B influenteaza in mod pozitiv si procesele energetice din corpul uman. Pentru cei care nu doresc sa apeleze la calmante sau la somnifere sau care se confrunta cu pierderea poftei de mancare din cauza nervozitatii solutia cea mai la indemana si cea mai sanatoasa o constituie complexul de vitamina B.

  Ingredient activ     Cantitate DZR
  Vitamina C (acid ascorbic) 500mg 625%
  Vitamina B1 (mononitrat de tiamina)  100mg  9090%
  Acid pantotenic (D pantotenat de calciu) 25mg  417%
  Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina) 25mg  1786%
  Vitamina B8 (Bitartrat de colina)  25mg     
  Vitamina B2 (Riboflavina)  25mg  1786%
  Vitamina B9 (Inozitol)  25mg 
  Vitamina B3 (Niacinamida)  25mg  156%
  Vitamina B10 (PABA) 25mg 
  Acid folic  400mcg  200%
  Vitamina B7 (Biotina)  25mcg  50%
  Vitamina B12 (Cianocobalamina)  25mcg  1000%

  Alte ingrediente: acid ascorbic carboximetilceluloza de sodiu reticulata (agent de incarcare) maltol (indulcitor) acid citric (corector de aciditate) dioxid de siliciu (antiaglomerant) mononitrat de tiamina stearat de magneziu (antiaglomerant) hidroximetilceluloza (agent de incarcare) PABA/acid para amino benzoic D-pantotenat de calciu clorhidrat de piridoxina bitartrat de colina riboflavina inozitol niacinamida sucroza (indulcitor) acid folic biotina cianocobalamina.

  Administrare: 
  Un comprimat pe zi .  A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.  A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei ferit de caldura umiditate si lumina excesiva.

  Prezentare: 
  60 comprimate