• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Argeal sampon cu argila - par gras, 150 ml, Ducray

   
  42,50 lei
  in stoc

  Descriere

  Samponul Argeal este bogat în argila alba.

  Acesta absoarbe usor excesul de sebum si previne migrarea sebumului spre firele de par. 
  În plus, extractul conținut reglează formarea de sebum iar consistenta sa cremoasa permite un masaj delicat al scalpului pentru a optimiza timpul de contact.
  Samponul Argeal este special creat pentru șamponarea frecventă a scalpului gras și poate fi folosit și zilnic.
  Dezechilibrul hormonal, stresul, poluarea sunt factori ce pot accelera secreția de sebum, astfel părul devine gras, uleios și lipsit de viata. Este indicat să alegi un șampon cu utilizare frecventa, adaptat în mod special părului gras. 

  Argeal Șampon poate fi aplicat ori de câte ori doriți. 

  Samponul Ducray Argeal absoarbe sebumul și reglează producția acestuia, astfel părul dumneavoastra devine ușor și voluminos.  Acest sampon poate fi folosit singur sau il puteți alterna cu șamponul Sabal, ambele de Ducray, pentru un control eficient al excesului sever de sebum in păr.
  Veți observa o senzație de prospețime dupa fiecare spalare, datorită parfumului său placut.

  Parul moale se datorează unei dereglari a glandelor sebacee ale scalpului, ce secretă sebum. Sebumul este o substanță naturală (grăsime), importantă pentru a lubrifia și a proteja părul de agresiuni externe cum ar fi soarele sau bacteriile. Dar o creștere excesiva a producției de sebum face părul să devină excesiv de strălucitor, ciudat și dificil de pieptenat.

  Producția de sebum din păr este reglementată de hormoni androgenici cum ar fi testosteronul și enzima 5α-reductază.

  Acest tratament controlează eficient excesul de sebum, normalizând producția sa. Este important să controlați excesul de grăsime din păr deoarece poate duce chiar la pierderea părului, ceea ce se numește alopecie seboreica.

  Ducray sampon - Instructiuni de folosire

  Utilizați de 2 ori pe săptămână și alternați cu un șampon de tratament intens, cum ar fi Sabal de Ducray (se poate utiliza si impreuna cu tratamentul Neoptide )
  Tratamentul trebuie continuat timp de cel puțin 6 săptămâni. 
  Samponul este într-un tub cu o canulă, pentru a facilita aplicarea direct pe scalp.

  Umeziți părul și aplicați șamponul Argeal de la Ducray cu canula atingând scalpul. Masați ușor cu vârfurile degetelor si lăsați-l timp de 3 minute înainte de clătire. Aplicați a doua oară.

  Poate fi folosit frecvent, chiar și în fiecare zi, fără sa afecteze părul. Frecvența spălărilor scade in timp deoarece reglează producția de sebum.

  Prezentare: 150 ml

  Marca: Ducray

  Tag-uri

  Recenzii

  Nici o postare găsită

  Scrie un comentariu