• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Apisan Forte, 400 gr, Victor Bogdan

   
  69,00 lei
  375
  Momentan Indisponibil
  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  Apisan Forte 

  Suplimentul nutritiv Apisan Forte este preparat din produse apicole netratate termic si de calitate, astfel datorita compozitiei sale complexe se explica si efectele terapeutice. Prin continutul sau bogat in polen floral, miere si alti produsi ai stupului de albine, Apisan Forte are o valoarea nutritiva biostimulatoare si bioenergetica ridicata, astfel incat ajuta cu succes in stimularea functiilor vitale ale organismului fie ca este sanatos sau bolnav.

  Mod de administrare: Administrarea de Apisan Forte este sigura si simpla. Se recomanda folosirea unei lingurite de plastic sau lemnn (metalul diminueaza efectul terapeutic cu pana la 30%). Se consuma in functie de afectiuni de la 1 pana la 3 lingurite si se tine in gura pret de cateva minute, pentru o mai buna absorbtie, dupa care se inghite! In cazul sportivilor, pentru sanatatea si tonfiierea organismului se recomanda de 3 ori pe zi cate o lingura (dimineata o lingurita tinandu-se sub limba pana la dizolvare), urmatoarele doua lingurite se vor lua dupa masa de pranz / seara. 

  Ca unitate de masura lingurita trebuie sa aibe 35 gr.

  Tratament naturist cancer 

  Apisan Forte a fost folosit cu rezultate deosebite ca adjuvant in prevenirea si tratamentul unei liste lungi de afectiuni, dar si pentru asigurarea starii de sanatate. 

  Apisan Forte cancer 

  Pentru dezvoltarea organismului in perioada de crestere la copiil: 

  • copiii 3 - 8 ani maximum 5 grame pe zi;
  • copiii 8 - 12 ani maximum 10 grame pe zi;
  • copiii 12 - 15 ani maximum 12-15 grame pe zi;

  Apisan Forte comanda 

  Pentru afectiuni precum: adenom de prostata, Alzheimer, endometrioza, guta, gliom, hipotiroidie cronica autoimuna, leucemie limfoida cronica, scleroza in placi, melanom malign, nodule tiroidieni, myastenia gravis, parkinson, sindrom extrapiramidal, rinichi polichistici, tumori abdominale, cancer, tetrapareza spastica, ciroza, insuficienta renala cate 2 linguri pe zi timp de 6 luni:

  • (35 gr.) 1 Lingura - dimineata, pe stomacul gol.
  • (35 gr.) 1 Lingura - la pranza sau seara.

  Apisan Forte plafar 

  In cazul anemii cronice, hepatitelor, boli de inima, artroze si coxartroze, boli de piele, depresii, glaucom, infectii, miopie, pareze, nevroza, poliartrita reumatoida, reumatism, prostata, tromboflebita - cate 2 linguri pe zi timp de 2 luni:

  • (35 gr.) 1 Lingura  - dimineata, pe stomacul gol.
  • (35 gr.) 1 Lingura  - la pranz sau seara
  • (35 gr.) 1 Lingura - dimineata in urmatoarele 4 luni.

  Victor Bogdan Apisan Forte pret 

  Apisan Forte se poate folosi si de catre femeile insarcinate insa nu este recomandat copiilor sub 3 ani!

  Pentru prevenirea anumitor afectiuni si asigurarea starii de sanatate se recomanda cate o lingura pe zi timp de 6 luni.

  Apisan Forte contraindicatii 

  Nu se administreaza persoanelor cu alergii la polen, cu diabet zaharat, bolnavilor cu ulcer duodenal sau gastric sau persoanelor cu aciditate crescuta

  Prezentare: 400 ml

  Apisan Forte producator

  Victor Bogdan

  Nici o postare găsită

  Scrie un comentariu