• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Antiviral, echinaceea si astragalus, 60 comprimate, Dacia Plant (1 +1 cadou)

   
  20,00 lei
  in stoc

  Antiviral echinaceea si astragalus 

  Antiviral este un produs natural care sustine organismul in lupta impotriva virusurilor si bacteriilor.

  Virozele:
  Virusurile sunt agenti patogeni de dimensiuni foarte mici (intre 8 si 500nm) care se reproduc numai in interiorul celulelor vii pe care le infesteaza producand infectii virale (denumite si viroze). Din punct de vedere biochimic virusurile sunt nucleoproteine alcatuite din molecule de acizi nucleici (ADN sau ARN) care au un invelis proteic denumit capsida.  Infectiile virale pot fi localizate la nivelul tractului respirator (virozele respiratorii) tractului gastrointestinal (gastroenteritele virale) aparatului genital (infectiile cu virusul Herpes simplex de tip 2 sau papilomavirus) precum si la nivelul organelor: ficat (hepatite virale) piele (veruci herpes zona Zoster) meninge (meningoencefalita virala) etc.

  Contribuie la:
  Functionarea normala a sistemului imunitar (sustine organismul in lupta impotriva virusurilor si bacteriilor) si respirator.

  Contraindicatii
  Febra peste 38 grade Celsius boli autoimune transplant de organe persoane aflate sub tratament cu medicamente imunosupresoare (scade eficienta tratamentului) si anticoagulante (poate creste riscul de sangerare) sarcina alaptare alergie la propolis sau la oricare dintre componentele produsului intoleranta la lactoza.

  Administrare:
  Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1-2 comprimate de 3-4 ori pe zi cu 30 minute inaintea mesei. 
  Copii cu varste intre 5 si 14 ani: cate 1/2-1comprimat de 3 ori pe zi in functie de varsta.
  Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire comprimatele se pot rupe in doua.

  Ingrediente/comprimat: 
  Celuloza microcristalina; astragalus (Astragalus membranaceus) – extract hidroalcoolic 10:1 din radacina (150 mg); anason (Pimpinella anisum) – fructe (125 mg); propolis (100 mg); lactoza monohidrat; iarba-mare (Inula helenium) - rizomi (75 mg); echinacea (Echinacea purpurea) – extract hidroalcoolic 10 :1 din parti aeriene (50 mg); dioxid de siliciu coloidal; ulei esential de tea-tree (Melaleuca alternifolia) (4 mg); ulei esential de cimbru (Thymus vulgaris) (1 mg).

  Prezentare:
  60 comprimate