Alfa Mai Fertil, 60 comprimate, Dacia Plant

 
28,00 lei
in stoc

Descriere

Alfa Mai Fertil Dacia Plant

Alfa Mai Fertil comprimate de la Dacia Plant este solutia 100% naturala, recomandata pentru echilibrarea hormonala masculina si cresterea fertilitatii.


Se estimeaza ca unul din 20 barbati are un tip de probleme de fertilitate, insa in cele mai multe cazuri diagnosticul se poate afla in urma analizelor. Exista tratamente de corectie a problemelor anatomice, iar schimbarea stilului de viata, a eliminarii toxinelor si a suplimentarii dietei cu produse naturale care sustin producerea unei sperme de calitate si a unui libido sanatos pot face minuni pentru fertilitatea cuplului.

Alfa Mai Fertil contribuie la:

  • - sustine procesul de spermatogeneza prin imbunatatirea numarului si motilitatii spermatozoizilor;
  • - mentine sanatatea si tonusul aparatului genital masculin;
  • - sustine secretia de spermatozoizi.
  • - mentine fertilitatea barbatilor la un nivel optim;

Ingrediente:  ginseng (Panax ginseng) - pulbere din radacina (100 mg); ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) - extract hidroetanolic 15:1 cu min. 0,8% eleutherozide din radacina (75 mg); maca (Lepidium meyenii) - pulbere din radacina (75 mg); branca-ursului (Heracleum sphondylium) - extract apos 10:1 din radacina (50 mg); lemnul-lui-Avram - extract hidroetanolic (pe suport de maltodextrina 15%) cu min. 0,5% agnuzide din fructe (50 mg); ovaz (Avena sativa) - extract 10:1 din seminte (50 mg); Prun-african (Pygeum africanum) - extract hidroetanolic 10:1 din scoarta (50 mg); urzica (Urtica dioica) - extract 10:1 din radacina (50 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.


Mod de administrare: Adulti: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Durata unei cure este de minim 6 luni. 

Asocieri recomandate > Comprimatele Alfa Mai fertil se pot asocia cu Branca Ursului tinctura.

Contrandicatii: Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Vezi si Super Man oral liquid

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu