• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Adrenal Optimizer, 120 tablete, Jarrow Formulas

   
  99,00 lei
  Momentan Indisponibil
  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  Descriere

  Supradozarea suprarenală

  Ce face Adrenal Optimizer?

  Sprijină glanda suprarenala și reduce stresul. Adrenal Optimizer prospect
  Glandele suprarenale produc hormoni ce stau la baza mecanismelor organismului de a face față stresului fizic și mental. Suprasolicitarea în atletism, anxietatea cronică, îngrijorarea, tensiunea nervoasă și alți factori asociați cu eliberarea excesivă de cortizol sunt legați de epuizarea suprarenală și de oboseală. Excesul de cafeina poate dauna glandelor suprarenalele. 

  Adrenal Optimizer combina substanțe nutritive importante și nutraceutice ce susțin sănătatea glandelor suprarenale. Vitamina C, DMAE și acidul pantotenic (sau vitamina B5) participă la sinteza și eliberarea hormonilor. Adrenal Optimizer funcționează cel mai bine atunci când este combinat cu o odihnă adecvată și o alimentație sănătoasă.

  Sugestii de utilizare Adrenal Optimizer:  

  Luați 2 comprimate de 1-2 ori pe zi sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră.

  NOTĂ: Dacă aveți o afecțiune medicală, sunteți însărcinată, alăptați, încercați să concepeți un copil, luați medicamente, sau aveti sub 18 ani - consultați medicul înainte de a utiliza acest produs.

  Ingrediente Adrenal Optimizer: 

  Celuloză, fosfat de calciu, acid stearic (sursă vegetală), maltodextrină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu (sursă vegetală) și un înveliș de calitate alimentară. 

  Nu contine gluten, crustacee. 

  Tag-uri

  Recenzii

  Nici o postare găsită

  Scrie un comentariu