9 Vita multivitamine, 100 drajeuri, Yong Kang

Yong Kang
21,00 lei
in stoc
+

9 Vita multivitamine drajeuri – preparat multivitaminic. Grup selectionat de vitamine in proportii optime.
Recomandat ca tonic general varstnicilor, in perioadele de convalescenta, in sarcina sau alaptare, persoanelor ce lucreaza in conditii dificile (temperaturi ridicate sau frig extrem) si sportivilor.

9 VITA drajeuri multivitamine supliment alimentar
Vitamina A contribuie la: contribuie la procesul de diferenţiere celulară, menţinerea sănătăţii membranelor mucoase şi a pielii, metabolismul normal al fierului, menţinerea vederii normale, funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina B1 contribuie la: funcţionarea normală a sistemului nervos menţinerea sănătăţii psihice, metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a inimii.

Vitamina B2 contribuie la menţinerea globulelor roşii normale, la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii pielii, la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase, la menţinerea vederii normale, contribuie la metabolismul normal al fierului, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi contribuie la reducerea oboselii şi extenuării.

Vitamina B6 contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos, la sinteza normală a cisteinei, la metabolismul energetic normal, la metabolismul normal al homocisteinei, la reducerea oboselii şi extenuării, la metabolismul normal al proteinelor şi al glicogenilor, la menţinerea sănătăţii psihice, la formarea normală a globulelor roşii, contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la reglarea activităţii hormonale.

Vitamina C contribuie la reducerea oboselii şi extenuării, la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar, la menţinerea sănătăţii psihice şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E şi creşte absorbţia fierului.

Vitamina D contribuie la absorbţia/utilizarea normală a calciului şi fosforului şi participă la procesul de diviziune celulară.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina B3 (niacina) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice, la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase, la menţinerea sănătăţii pielii şi contribuie la reducerea oboselii şi extenuării.

Pantotenat de calciu (sare de calciu a acidului pantotenic). Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normală şi la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D şi a unor neurotransmiţători; contribuie la reducerea oboselii şi extenuării şi la performanţa mentală normală.

Compoziţie 9 Vita:
Fiecare drajeu conţine %VNR

  • Vitamina A 750 micro g 93,75
  • Vitamina B1 1 mg 90,91
  • Vitamina B2 1 mg 71,43
  • Vitamina B6 0,5 mg 35,71
  • Vitamina C 30 mg 37,50
  • Vitamina D 4 micro g 80,00
  • Vitamina E 1 mg 8,33
  • Niacina 10 mg 62,50
  • D-Pantotenat de calciu 1 mg 16,66

Prezentare: Flacon cu 100 drajeuri. 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu